CYCLE- RECYCLE РАБОТИЛНИЦА С КАУЗА И МНОГО КРЕАТИВНОСТ

На 3 Февруари имахме удоволствието да се включим заедно с Вероника Виденова / VADE Bags & Accessories в благородната инициатива на неправителствената фондация „Тротоара“.

Милена Драндийска е част от HP Enterprise и се занимава с развиването на доброволчеството и дарителството сред служителите на компанията. Запознахме се с нея по време на участието ни във форума Кариери с кауза и намерихме общи теми, свързани със зелени идеи и устойчивост – разказахме й за SUNDAY FASHION SESSION и как подобен уъркшоп може да се реализира и за служителите на HP Enterprise. Водена от това запознанство, тя ни потърси с благородна мисия – да се включим в проекта на T.R.A.P – Тротоара: създаването на младежки център за развиване на креативността и творческия потенциал на подрастващите (с акцент върху подрастващите, които по една или друга линия попадат в дадена рискова категория).

 CYCLE- RECYCLE РАБОТИЛНИЦА

Участници в Работилницата

Идеята на Милена беше да се организира благотворителна работилничка за изработване на нестандартни подаръци за Св. Валентин, които да бъдат предоставени на „Тротоара“ с цел продажбата им в подкрепа на тяхната кауза. Заедно с Вероника, приехме присърце идеята и стартирахме с брейнсторминг какво би могло да се изработи от болтчета, гайки, жички, винтчета, части от колела и подобни на тях елементи 🙂

CYCLE- RECYCLE РАБОТИЛНИЦА

По време на работилничката с кауза, се включиха служители на HP Enterprise, които под прякото менторство на Вероника изработиха с ръцетe си оригинални предмети. Те успяха да трансформират остатъчни и непотребни малки елементи в иновативни и фантастични подаръци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *