РАБОТИЛНИЦИ НА ВЪРТИДРЕШКА – КНИЖЧИЦА

На събитието ВЪРТИДРЕШКА“ през Април ще имате възможност да донесете дрехите, които вече не ви стават или просто са ви омръзнали, но са в добро състояние и да ги замените с други, които ще носите с удоволствие. Освен размяната на дрешки, ще имате възможност да се насладите на произведенията на 10 млади български автори на бижута, аксесоари, натурална козметика, тихи книжки за деца, оригинални предмети за дома и много други. Представяме първата от тя: „Книжчица“.

 

„Книжчица“ е „тиха“ книжка, защото детето изцяло се поглъща от активна играта с нея. „Книжчица“ различна от другите детски книжки, защото е изцяло ръчно изработена, персонализирана и съобразена с интересите на малчугана, при когото отива. Подходяща за деца от 1 годинка до 4-5-годишни, но много родители я избират и за по-малки деца с идеята тя да е сред първите им учители.

Всички книжки са изработени от фин, мек памучен плат, изцяло ушити на ръка. Всеки детайл е прецизно обмислен като големина, захващане, като всички по-дребни елементи са здраво зашити за да няма риск за децата. Това е РАЗЛИЧНАТА книжка, това е книжка с която детето само се занимава, това е книжка, която създава нови усещания и умения у детето, научава го как да се справя с ежедневни задачки, да съчетава форми, цветове, размери, да намира връзката между отделни предмети, като например кокошка-яйце, дърво-ябълка-кош или пералня-дрешки-щипки. Сметалото във форма на медуза или скрити патета дават първите математически знания на много малки дечица.

Книжчица

„Книжчица“ е вдъхновена от методите на Мария Монтесори и дава възможности за развитие на дедето още в най-ранна възраст, като използва собствените си най-добри способности (дарби, възможности или заложби), които при всеки човек са различни. Най- важното, което взаимствахме от метода Монтесори е ролята на възрастните в този процес – да дават самостоятелност на детето в заниманията и така да улесняват намирането на решения и справянето с предизвикателства, отговарящи на индивидуалните и естествени потребности.

Благодарим на нашите приятели от Empty your wardrobe за възможността да бъдем част от тяхното събитие и да подпомогнем каузата им за един по- отговорен свят. Нека да научим нашите деца на един много важен урок: Прекомерната консумация може да коства бъдещето на Земята ни. Бъдете отговорни към играчките, които купувате на своите деца.

 

Заповядайте на нашата „Работилница за Книжчици“ и се запознайте с един от първите учители на вашите деца. Ето как ще бъде организирана тя:

СГЛОБИ СИ САМ!?

Ще имате възможност да сглобите сами своята Книжчица, като САМИ подберете игрите които да се включват. Приветстваме и Вашите дечица, които сами могат да покажат с коя игра биха се забавлява. Екипът на Книжчица ще бъде там, за да Ви съдейства и помага с подходящ избор на игри спрямо възрастта на детенцето.

А КОЙ ПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА НА КНИЖЧИЦА?!

Елате , разгледайте и участвайте в нашата томбола за безплатна книжка подарък за Ваш любим малчуган. Пуснете Името на детенцето заедно с Ваши Контакти и проследете Live на нашия Facebook и Instagram профил кой печели.

КОЙ СИ ИМА НОВА КНИЖЧИЦА!?

Елате и вижте за първи път нашата нова двуезична Книжчица, уникално съчетаваща занимания за най-малките и най-големите ни Приятели.

Очакваме Ви с нетърпение!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *