АРТИСТИ НА ВЪРТИДРЕШКА – ЕЛЕНА ZELENA

На събитието ВЪРТИДРЕШКА“ през Април ще имате възможност да донесете дрехите, които вече не ви стават или просто са ви омръзнали, но са в добро състояние и да ги замените с други, които ще носите с удоволствие. Освен размяната на дрешки, ще имате възможност да се насладите на произведенията на 10 млади български автори* на бижута, аксесоари, натурална козметика, тихи книжки за деца, оригинални предмети за дома и много други. Представяме Ви Елена Шематова Zelena.

Казвам се Елена Шемтова. Цял живот рисувам и се занимавам с изкуство в разнородни направления и форми. Завършила съм текстил в Приложното училище в София, а след това в Национална Художествена Академия. През 2012 създадох Zелена – галерия ателие, място на което събирам едни от най-добрите български творци. Преминавам през разнообразни творчески периоди, а през последните две години активно се занимавам с изработката на бижута-уникати.

Като един истински артист, Елена ще участва на събитието Въртидрешка с ръчно рисувани илюстрации върху пластмаса и стъкло – насладете се на нейните произведения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *