СПОДЕЛЯМЕ ДЕТСКИЯ СКРИН

Споделяме с Вас, в текста по-долу, благородната инициатива на Скрито в Скрина. Преди известно време в нашия в статия в блога представихме Криси и Борислава и тяхната кауза да се превърнат в свързващото звено между родители, които искат да продадат умалелите дрехи на децата си и тези, които искат да облекат малчуганите си интересно и красиво, но без да харчат цяло състояние за това.

В сезона на добротата и чудесата, отново „отваряме“ Скрина, за да „предадем нататък“ всички онези красиви детски дрехи, дарени от родители при нас в последната половин година, които все още не са намерили своите нови притежатели!

Ще споделим детския скрин в понеделник, 18 декември, от 10:30ч. до 18:00ч., не къде да е, а в BETAHAUS – любимо наше място за работа, срещи и горещо, вкусно капучино в сърцето на София. Тук е мястото да кажем голямо БЛАГОДАРИМ на хората зад BETAHAUS, които съвсем безвъзмездно „даряват“ уютното си пространство и правят възможна тази инициатива в средата на студения, снежен декември!

споделямедетския скрин! (3)

Затова ако в понеделник сте в София и не сте на работа или пък ако можете незабелязано да се измъкнете за една по-дълга обедна почивка, непременно се спрете в Betahaus на ул. „Крум Попов“ 56. Там ще можете да вземете (абсолютно безплатно!) дрешките, които сте харесали за вашите мъници…или попорастнали деца, да се стоплите с гореща чаша чай или кафе и да научите повече за това, което правим в Скрито в Скрина! Ако имате възможност – доведете и мъниците – и за тях сме приготвили по нещо забавно, интересно и в духа на празниците…

Ако пък сте твърде далече, за да ни посетите, пишете ни – ние ще направим всичко възможно да „извадим от Скрина“ подходящи дрехи за вашите деца и да ви ги изпратим там, където живеете!

споделямедетския скрин! (2)

И този път Скринът е пълен с красиви, топли якета, пуловери, блузи, ризи, рокли, поли, панталони, шалове и шапки, и дори бебешки чувалчета и бодита. Дрехите са с размери от 3м. до 14г., изключително запазени и на познати и любими марки. Ще сме щастливи ако направим щастливи вашите хлапета с тях!

Линк към събитието във Фейсбук може да намерите ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *