Капана фест

Един ден на Капана фест

Както се предполага и ние уважихме Капана фест. За жалост нямахме възможността да присъстваме и трите дни плътно, пропуснахме всички концерти и танцови забави, но това не попречи да усетим тръпката.

Феста тази година ни предложи, както разнообразие от творци, уютно разположени в малки къщички (а вие знаете колко обичаме ние арт-хората и как ги търсим из света на изкуството), така и всяка вечер между 4 и 6 концерта, хип-хоп, латино и народни танци, скейт, игри и кино. Дам…знаем…сега и всички, които не бяха ги е яд.

Ето малко снимков материал от нашето присъствие.

Капана фест
Трастена са плодови вина, произведени от екологично чисти продукти без изкуствени оцветители, аромати или консерванти, по стара българска рецепта. Произвеждат микс от малиново и Мерло или изцяло малиново вино.Предлага се на доста места в столицата, но тук можете да си го поръчате с намалена цена.

За да запазим очарованието си и да сме все така неустоими, минахме през къщичката на Морава. Направо я превзехме! Там се намазахме обилно с уникалния мус за тяло с какао и ванилия и балсам за жадни устни с портокал и да не разказваме какво последва … 😉

Капана фест

Видяхме много познати лица като тату щампите на Cheese&Ashtray, натуралните тахани Белун, страхотните бижута на Mishe и ДРЪВкулки, клош чантите на Kloshar bags, така и непознати като симпатичните бради от bradabrat, космическите сокчета Planet Pops, фермата за люти чушки Chilli Hills Farm ( за там сме още зелени, насълзяваме очи при гръцка салата с лук…), натуралните тату кремчета на GOODINK и мнооого много други! За повече подробности можете да посетите и фейсбук страницата на събитието Kapana Fest.

Догодина си обещаваме, че няма да си позволим да не присъстваме на фестивала от първия до последния ден! И ще дадем своя принос той да се състой отново. Защото трябва да има поле за изява на българските таланти, трябва да имаме възможност всички да се докоснем до тях, защото трябва да сме свободни и, защото трябва да се забавляваме заедно! И както каза Сашо : „Абе човек, колко е малка България, а колко много талантливи хора има! Осъзнаваш ли наистина?!“

Текста четоха: Петя Василева, Благовеста Бонева, Дани Белчева, Александър Василев, Кирил Първанов

Снимки: Александър Василев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *