Открийте модните артикули за Есен-Зима 2016 на EYW Part IV

 

Ако все още не сте прегледали модните постове за тенденциите  Есен-Зима 2016, не се плашете – ние ще ви информираме какво ще бъде trendy, както и ще ви дадем възможност да откриете тези артикули като пoсетите четвъртото ни събитие за размяна на дрехи: Въртидрешка.

Нека да започнем с вълни. И кадифе . Понякога се усещаме, че мечтаем за тях. Това е натрапчиво романтичения вид на сезона. Топли, разкошни палта, over-sized или пухкави, с дълги косми – не бихме оцелели без тях 🙂

Ако все още се още не сте се изтъргували своите бели ризи за мека, принтирана блуза в различни цветове, то сега е вашият момент. От флорални мотиви до ивици, пришити металическите елементи до съчетания на вълни, блузата се трансформира в ключов елемент към нашето облекло.

За да се идентифицират повече живачнитe мерки, е полезно да се усети настроението на сезона. Пропорции и цветове може (и трябва) да бъдат адаптиран към личния вкус, но настроението и артикулите, в които да инвестираш, за да те заредят с усмивка – оформят рамката на привидно различните вкусове.

 

Нямаме търпение вече да се срещнем на Въртидрешка. И знай, че качеството на размяната зависи от това, какви дрешки ще подбереш и донесеш.

Източник: http://www.harpersbazaar.com/fashion/trends/a16944/new-fall-fashion-2016/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *