ВЗЕМИ ДРЕХА, РАЗМЕНИ Я НА ВЪРТИДРЕШКА И Я СНИМАЙ С SHEDD БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКА

От доста време слушаме за мобилното приложение на Shedd. В крайна сметка, като любители на модата и дрехите, решихме да се запознаем по-подробно с него и да го свалим. Shedd е първото по рода си мобилно приложение, изцяло посветено на модното пазаруване. Дигитално пространство, без аналог, което e място за среща на ценителите на модата, български дизайнери и световни брандове, нови, както и употребявани дрехи, обувки и аксесоари.

 

Shedd обединява всичко, свързано с модата на едно място и прави споделянето на обява и намирането на желаната дреха или аксесоар много лесно. Интуитивният и красив дизайн на приложението се доближава до този на социалните мрежи, а обявите се публикуват с кратки описания и хаштагове. Ако търсите конкретна марка, към която имате предпочитания, можете да откриете всички артикули с конкретен етикет, само като сложите името на марката след диез.

take-a-photo-paa-pumps

Ето и още интересни факти за по-любопитните. За първи път Shedd е достъпен за даунлоуд за потребите в Дубай през 2015 г. Меката на модата е първата държава, където Алекс Хътли и Тарик Забиан, създателите на приложението, стигат до извода, че ръстът на модната индустрия в комбинация с високия интерес към онлайн пазаруването и социалните медии, определят нуждата от единно място, където дизайнери и потребители да срещнат интересите си.

gossyimage_superclose

Shedd съвсем логично е и партньор на Въртидрешка. В деня на събитието в голямата зала за размяна ще намерите обособен кът на Shedd, където ще можете да снимате напълно безплатно своите дрехи, обувки, или аксесоари заедно с любимото ни Shedd момиче Полина София. Качествената снимка е основния критерии, за да продавате успешно нещата си както в Shedd, така и в други приложения, или онлайн платформи за обяви.

Няма ограничение за броя артикули, които можете да снимате на къта. След това ще ви изпратим снимките:)

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Ето и линк с повече подробности за събитието ни за размяна на дрехи ВЪРТИДРЕШКА.

Save

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *