КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ МАСЛО И БАЛСАМ ЗА БРАДА

 

Масло за брада или балсам за брада? Кое трябва да избера?“.

Това са може би най-често задаваните ни въпроси.

Маслото за брада и балсамът за брада може би изглеждат подобни продукти, но всъщност имат различно предназначение и ползването им води до различни резултати.

Някои от нашите брадати приятели обичат да използват и двата продукта, докато други предпочитат само един от тях. Малко объркващо, нали? Най-вероятно е, особено ако от скоро използвате продукти за брада. Няма страшно! Ние сме тук, за да помогнем и да ви просветлим.

Разликите:

Да започнем с масло за брада.

Най-голямото предимство на този продукт е, че може да достигне до кожата под брадата и да я овлажни. Това е важно, защото предпазва кожата от изсушаване. Също така, маслото за брада спомага за по-бързия растеж на косъма, като новата брада ще бъде по-гъста и по-плътна.

Mo Bro’s масла за брада съдържат микс от етерични масла, които ще омекотят брадата ви, ще намалят дразненето и ще й предадат блясък.

Друг плюс е, че маслото за брада ще спомогне за оформянето на брадата, без да й предава тежест или да ви запушва порите… и да не забравяме, че ТЯ ще ухае толкова добре.

Е тогава за какво се използва балсам за брада?

Основната разлика с маслото за брада, е че Mo Bro’s балсамите имат основа масло от ший и пчелен восък.

Това прави балсама за брада кремава субстанция, която се топи, като я втривате в ръцете си. Предимството е, че придава повече обем, а и брадата изглежда по-гъста.

Ако имате рядка и/или рошава брада, то този този продукт е за вас, защото ще помогне да я опитомите.

Маслото от сладък бадем, което се съдържа във всички наши балсами, не само ще предаде обем, но и ще фиксира.

Кое да изберете?

Ако от скоро имате брада или имате къса брада, изберете масло за брада. То ще спре дразненето и сърбежите, когато брадата расте, ще спомогне за по-бързия растеж и ще овлажни лицето ви. Препоръчваме продукта, ако искате да запазите естествената форма на брадата си, но да изглежда и ухае по-добре.

Изберете балсама, ако искате да фиксирате и опитомите брадата си.

Препоръчваме използването на двата продукта, за здрава брада, която изглежда зашеметяващо. Маслото ще създаде най-добрата среда за растеж на брадата, като я овлажни и омекоти, а балсамът ще ви помогне да я стилизирате и ще й придаде гъстота.

В крайна сметка, не можете да сгрешите, без значение кой продукт изберете, стига да изберете поне един от тях, защото брадата ви има нужда от специална грижа, за да изглежда, а и да я чувствате чудесна.

Автор: MoBro’s България

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *