МАМА И НЕЙНОТО ХОБИ – КРАСИМИРА ПЪРЛИКОВА

Представете се ?

Казвам се Красимира Пърликова, на 38 г, омъжена, с две деца. Работя като Бранд Мениджър в  мултибранд  магазин „1001 пантофки“.

Вашето хоби е… Плетива, изплетени на ръка – Krasi Style handmade knitwear.

Ръчно изплетени, уникални облекла, в последно време се превръща в доста задълбочена  за мен дейност, която ме вдъхновява да творя ден, след ден. Използвайки уменията и сръчността на майстори в отдавна позабравения занаят-плетене на ръка, произвеждам аз и моят екип продукти, превъплъщавайки свежи идеи с оригинални елементи и детайли. С уникалността на характера на всяко изделие, се стараем да  докоснем сърцето на всеки почитател на индивидуалното, хармоничното и различното.

Какви материали използвате за вашето хоби ? Рециклирате или използвате нови ?!

 

Използвам естествени материали вълна, памук, бамбук, лен, мохер, коприна с антибактериални и хипоалергенни свойства. Меки, финни, топли и приятни на допир естествените тъкани са подходящи за носене по време на всеки сезон. За по-добра здравина и лъскавина на облеклото, използваме акрил, като примес към естествената нишка, който е характерен отново с хипоалергенните си свойства.

Разкажете ни как протича един Ваш ден.

Всеки ден е абсолютно различен от предходния. Започва твърде рано и приключва вечер късно.

Започва със събуждане на големия ми син, след това разходка на моя верен приятел Деа. Продължава със събуждане на останалите 2 момчета – моя съпруг и малкия ми син, тоалети и други домашни грижи. Междувременно планирам деня – в служебен и личен аспект. Опитвам се да вмъкна „хобито“ си някъде в дългия, работен ден: било то рано сутрин или късно вечер, след работа.

Прежди, майстори, базари, модели, снимки и т.н.т. След това се превръщам в добра домакиня и майка. Обичам уюта и домашно приготвената храна. Има още много за разказване за един ден от моя  живот, но стига толкова. Важното е че успявам да съвместя всичко, благодарение на това,  че съм здрава и енергична, благодарение на подкрепата на съпруга  и двете ми деца и приятелите ми, разбира се.

Вашето дете е…

Моите деца са две невероятни момчета с много различни характери. Много добри мои приятели, много забавни, емоционални и спокойни. Любознателни, обичащи пътешествията и добрата компания.

С какъв проект сте се захванали сега ? Разкажете ни ?

Аз имам два проекта:

Единият е свързан с разработването на едно мултибранд магазинче – 1001 пантофки, което смятам, че успешно развивам на пазара. Успявам безупречно да мотивирам хората, с които работя и така постигаме поставените от нас цели. Работим с малки и пораснали деца. Грижим се за комфорта на техните щастливи крачета.

Вторият, моят личен проект, е да наложа плетивата, които са  направени изцяло на ръка, от естествени материи. Моята цел е да възродя отдавна позабравения занаят “Плетене на ръка“ и да дам възможност на хора в затруднено финансово положение да изкарат повече средства за по-добър живот. Срещам хора, които се превръщат в мой добри приятели и последователи.

Аз лично съм голям почитател на плетивата и смятам, че с подобно облекло, човек се чувства, меко, удобно и комфортно. Интересно ми е какво ще излезе, след като съм измислила модела,  цветовата комбинация и метода на изплитане.

Към всеки продукт съм емоционално привързана, към неговата уникалност и  индивидуалност.

Събуждате се и… мисля как да бъда по-успешна в това, което правя.

Заспивате с… компютъра.

Какво е вашето вдъхновение / мотивация ?

Един голям бранд за плетива: Stefanel.  Бих желала един ден моят бранд да бъде толкова популярен като този.

Споделете снимка от вашия дрешник и на вашето дете.

Какво мислите за инициативата ни „Empty Your Wardrobe”?

Перфектно място за обновяване на гардероба.

Много позитивни настроения, предизвиква тази инициатива. Всички мои приятели, посетили събитията, не спират да разказват за това дни наред.

Място за срещи, нови запознанства, обмен на идей  с добро настроение с чашка ароматно кафе.

Contacts:

FB: Krasi Style

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *