Минерален грим на Sunday Fashion Session – Course

От днес ще започнем да ви разкриваме малко по малко повече информация с кого и какво ще ви срещнем на курса „Sunday Fashion Session“. Стартираме с хората, които ще ви дадат най-полезните beauty съвети и ще се погрижат гримът ви да е помощник, не параван за света. Минерална козметика е млад екип, който създава чист натурален грим и помага на жените да се грижат по-добре за красотата си. Мисията им е да покажат, че всяка дама крие в себе си прекрасното и да я научат да го показва.

Минерален гримСрещата ни е с Кони – главен гримьор и съдружник на Минерален грим. На 23 години, зодия Риби. Изключително интересна и контрастна с нежната си красота и многобройните си татуировки личност. Професионално се занимава с грим от 2 години, но страстта й датира от далеч преди това. Човекът, който я е подтикнал към това, и с когото си партнира в момента, е нейната сестра Надя.

Здравей Кони, с какво се занимаваш?

Здравей! Мога да се опиша с две думи – гримьор и творец.

Това ли мечтаеше да станеш като малка?

Когато бях малка, не знаех каква искам да стана. Най-голямото ми желание е било да помагам на хората. Радвам се, че донякъде е така. Голяма част от жените, които идват при мен, са красиви, а нямат това самочувствие. Смятам, че с нашия екип до голяма степен им помагаме да се преоткрият. Ако всички жени са със самочувствие и щастливи, ще живеем в един по-добър свят.

Минерален грим

Какъв е твоя личен стил?

Аз съм хамелеон – моят личен стил е различен.. стил за живот или мода всяка сутрин.

Ако искаш да създадеш среда, в която хората да бъдат мотивирани, какво е първото нещо, което ще направиш?

Не мисля, че външно може да се създаде мотивация. Тя е преди всичко вътрешен импулс. Разбира се, за него помага примера около нас. Но за да открият хората около нас мотивация, първото е да правят това, което им харесва. Ако не им е присърце, те няма как да бъдат мотивирани. Всички останали мотивационни фактори ги знаем: среда, отношение, заплащане … но те са последствие.

Кои са мечтите и целите, които те водят към успех?

Мечтите ми ….. Ако кажа ще звуча като в конкурс за Мис Свят … и много банално. За мен най-важното е хората да са по добри и целите ми са насочени и към това. Обичам да виждам радост в очите на хората и това е моята мотивация.

Как купуваш дрехи: по необходимост или в зависимост от настроението?

По настроение. И често усвоявам дрехи от гардероба на сестрите ми. Не обичам да „консумирам“ твърде много мода.

Какво е най-важното качеството, което един добър лектор трябва да притежава и защо?

Да държи интереса на слушателите, да е със самочувствие в това, което прави, да спечели хората с лекцията си, да знае добре какво говори.

Как една лекция може да се превърне от скучно рецитиране на теми, в увлекателно прекарано време?

Човек, за да е харизматичен, трябва да си е научил урока и да има самочувствие. Иначе всичко ще изглежда скучно.

Какво за теб е устойчива мода?

Устойчива мода е класическата: като малка черна рокля, очна линия и червено червило. Като буйни коси и широка усмивка.

Какви умения смяташ, че нашите курсисти ще придобият от твоята лекция? Какви са твоите очаквания за курса „Sunday fashion session”?

За мен най-важно е да разберат, че трябва да правят повече за себе си. Да се грижат за себе си, за да имат сили, енергия и желание да помагат на другите и да създават добра карма. Добрите хора са по-красиви и щастливи. Гримът е важен като ритуал, с който да покажем красотата си отвътре.

Очаквайте „Минерален грим“ на курса. Ето го и графика. МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ. ПОБЪРЗАЙТЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ:)

%d0%b3%d1%80%d0%b0%d1%84%d0%b8%d0%ba-%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81

 

 

Save

Save

Save

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *