Минерална Козметика

Представете се? 

Ние сме Минерална козметика – Надя, Константина и Теодора.

Майсторите….

Това, което приготвяме, е минерален грим. В началото той бе ръчно приготвен, а сега се прави по наши рецепти и всички изисквания на козметичната индустрия, но така че да остане чист от консерванти, парабени, талк, аромати и всякакви неприятни за кожата продукти.

Разкажете ни как протича един Ваш ден.

Всеки наш ден е различен. Има дни, в които сме от 6 на крак в подготовка за някое базарче или семинар. Има и дни, в които работата ни е основно да обработваме и консултираме клиенти по интернет. Но най-важното е, че всеки наш ден започва с усмивка и качествена козметика.

А как започна всичко?

Няма да е нескромно, ако кажа, че всичко започна с мен (Надя). Преди години имах проблемна кожа, която трябваше да се опитам да излекувам със здравословен режим на живот и чиста козметика. Експериментирах с какво ли не, докато накрая нe създадох своя продукт – грим, който да прикрива, но и да пази кожата от нови поражения.

С какъв проект сте се захванали сега? Разкажете ни?

Мисията ни в момента е да популяризираме козметиката, която е изготвена изцяло от минерали и се грижи за кожата. Дори не подозирате колко много жени днес имат алергии и проблеми в следствие на огромния брой препарати, с които се грижат за лицето си.

Събуждате се и…

Поглеждам към слънцето. Винаги, когато се събудя благодаря за това, че имам възможност да изживея още един ден.

Заспивате с…

Хубава музика или мисли за нещо приятно.

Какво е вашето вдъхновение / мотивация?

Красотата – във всичките й измерения. Ние помагаме на жените да бъдат красиви, но не само външно, а цялостно – в мислите си, в усещането за себе си.

Споделете снимка от вашия дрешник.

В моя дрешник има основно дрехи на Vintage Summer Fashion и някоя и друга случайна покупка.

Eco Friendly – подкрепяте ли тази кауза?

Категорично – еко френдли е козметиката, която предлагаме, дрехите ни, начинът ни на живот. Без крайности, но все пак устойчиво.

Какво мислите за инициативата ни „Empty Your Wardrobe”?

Няма нищо по-хубаво от умението човек да се научи да живее с по-малко: по-малко дрехи и вещи, по-малко задължения, по-малко страхове. За мен препълненият гардероб е метафора на препълнен с ангажименти, страхове и изкуствени потребности живот. Затова, изпразвайки малко по малко шкафчетата, всеки от нас се доближава до онова състояние, в което е най-безгрижен и щастлив със себе си.

Contacts:

FB: Минерална козметика

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *