Интериор

Тенденции В интериорния Дизайн 2016

2016 година стартира с 4 стила, които ще превърнат домa Ви в модерна и уютна дестинация. Предстои да видим завръщането на екзотиката, поднесена в богати цветове и текстури. В цветовата палитра доминира комбинация от черно и бяло, сиво и жълто и фино рафинирани тонове.

Любимото скандинавско

Скандинавският стил се утвърждава като тенденция през 2016 г. и е предпочитан от любителите на модерния интериор. Предлага ни се едно умело съчетание на студените и изчистени линии с уюта на Винтидж стила. Естественият топъл цвят на бяло дърво, ще се смеси с деликатните нюанси на роза, злато и сребро. Домът ви ще бъде много шик!

Интериор

Ето едно място където можете да си намерите страхотни аксесоари за дома в този стил, като сега са с 50% намаление!! Jelanié

Индустриален стилИнтериор

Индустриалният стил, определено предпочитан за обзавеждане на заведения, офиси и ателиета, всъщност е време да влезе и в дома. Вдъхновението е идва от ретро стила и сградите в незавършен строеж. Строителните материали се използват като част от интериора. Стаите имат суров и незавършен вид, стените са недоизмазани бетонни или тухлени. Предпочитат се груби предмети, старо дърво, не изпипани детайли. Прилягат натурални и тъмни светове.

Интериор

Модерна екзотика

 

Интериор

В модните тенденции за 2016г., контрастирайки на сдържаността и изтънчеността на предните два стила, откриваме и ефирността на екзотиката, която изразява индивидуалността си чрез текстурите и тъканите, в цветове и комбинации, емоционални и необичайни.
Комбинацията от черно, бяло и натурални тонове, както разгледахме, ще бъде тенденцията на новата година: модерен стил, подсилен от естествен чар.За това идват и контрастните детайли, цветни ивици, които ще бъдат уловени в разкрояването на килими, възглавници и завивки. За малко повече настроение, за малко повече цвят, за емоционалните хора, които не обичат спокойствието.

Интериор

Натурални мотиви

Интериор

2016 е година на стабилна и вълнуваща среда в обзавеждането на офиса и дома. Изборът на цветова палитра  варира между нюанси на грубия и естествен тон на земята, както и на деликатните пастелни акценти от природата. Употребата на натуралните цветове и материи ще бъдат фаворит в налагащия се еко стил.
Тенденцията е да се придържаме колкото се може повече към натуралното и заобикалящата ни среда и да отредим място на зелените растения в интериора. Те освежават въздуха и и придават един завършен и модерен вид на нашия дом.

Интериор

Статията подготви за вас гост-автор Петя Цънцърова 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *