ДРЕХИТЕ СЕ СМЕНЯТ НА ВЪРТИДРЕШКА

Измина цяла година и „Empty Your Wardrobe” е на път да осъществи вече четвърто поред събитие под името „ВЪРТИДРЕШКА“. Предходните три бяха достатъчно успешни, за да ни дадат заряд и мотивация да продължим напред.

Датата: 02| ОКТОМВРИ | 2016г., 10:00 часа.
Мястото: Betahaus Sofia.

Приканваме те да донесеш в деня на събитието всички дрехи, които не носиш, за да ги размениш за други, от които имаш нужда и си готов да обичаш/обличаш.
Изискването е дрехите да са запазени, чисти и добре изглеждащи, като молим артикулите да не надвишават 30бр. (до 10бр. дамски, до 10бр. мъжки, до 10бр. детски).
Можеш да донесеш, обувки и аксесоари. Знай, че качеството на това, което ще имаш възможност да избереш, зависи от това, какво ще донесеш! Няма ограничение в бройката, която искаш да вземеш обратно със себе си.

Предвидили сме три зали. В едната ще намериш дрехите за размяна, в другата ще можеш да релаксираш, докато се наслаждаваш на светлинно шоу или смехотерапия, а в Betacafe ще придобиеш различни творчески умения в предвидените работилници.
Очакват те много награди, интересни срещи и яки дрешки, с които да обновиш гардероба си.

Подготвихме творчески работилници, в които да се включиш: работилница по рисуване с къна от познатата ни Сачи, грим от Минерална козметика, рисуване със светлина (Dark Lights Project), направа на бижута с „Nicollett Accessories“. „Mo&Bo Creative House“ ще покажат как да вдъхнете нов живот и изрисувате текстилни чанти, а „Cheese&Ashtray“ ще ни учат как да си ушием торбичка. Ще видиш и как от стара дреха да зарадваш детето си с ръчно направена кукла.

Ние отваряме вратите в 10 часа, а ти:

*Донеси дрехите за размяна;
*Сложи ги по закачалките;
*Избери и си вземи от останалите дрехи, колкото поискаш;
*Забавлявай се на работилниците.

Не е нужно предварително записване. Всеки е добре дошъл, когато пожелае, в интервала от 10-17ч.

Предвиден е вход от 5лв. И този път имаме кауза, като част от дрехите, които останат след събитието, ще предадем благотворително към НАТФИЗ за направата на кукли и реквизит, а останалата част ще дарим на организация „Дари Любов“.

Очакваме те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *