Skrito v Skrina

ДА СПОДЕЛИМ ДЕТСКИЯ СКРИН #GlobalSharingWeek

#GlobalSharingWeek

Ние от Empty Your Wardrobe подкрепяме инициативата на  Скрито в Скрина, като ви споделяме повече информация за предстоящето им събитие, част от Глобална седмица на споделянето (Global Sharing Week):

„И какво друго да споделим, ако не детските дрехи, дарени ни от хилядите родители, които са се спряли при нас през изминалите месеци. Ето защо в неделя, 4 юни от 11:00ч. до 18:00ч. в магазина ни на ул. “Бадемова гора” 11 в София, ще подаряваме детски дрехи. Дрехите са с размери от 3м. до 14г., изключително запазени и на познати и любими марки. И нека не забравяме, че всяка седмица може да бъде седмица на споделянето. Затова ние целогодишно приемаме дарения от дрехи и правим всичко възможно те да стигнат до родителите и децата, които има нужда от тях и да бъдат използвани по предназначение!“

Идеята за Глобална седмица на споделянето (Global Sharing Week) се ражда през 2012г., когато група млади хора решават да обединят усилия и да започнат здравата да работят за промотирането на идеята за “споделена икономика”. Те вярват в силата на общността и съвместната работа и смятат, че на базата на споделянето е възможна трансформация към по-устойчиво общество; вярват, че споделянето на материални и нематериални придобивки, много от които биват прахосвани от притежателите си, може коренно да промени живота на милиони жени, мъже и деца по целия свят.

Skrito v Skrina

От създаването си до днес, близо 220 организации и бизнеси са се включили в кампанията с различни събития, вариращи от споделяне на знания и умения, през съвместна работа по проекти, до споделяне на неделния обяд. Кампанията “Глобална седмица на споделянето” е помогнала по един или друг начин на над 100 милиона души по света.

„И тъй като ние силно вярваме в същите идеи, а самият бизнес модел на Скрито в Скрина се гради именно на желанието на родителите да “споделят” и да “предадат нататък” умалелите дрехи на своите деца, смятаме, че е абсолютно задължително да се включим в Глобалната седмица на споделянето.“

Skrito v Skrina

Повече за събитието “Да споделим детския скрин” ще намерите на: http://bit.ly/2rckPLH

Повече за инициативата Global Sharing Week прочетете на: http://www.globalsharingweek.org/about

Повече за Скрито в Скрина вижте на: https://www.skritovskrina.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *