SPEED.BAR-ИЗБЕРИ, ПЛАТИ И КОНСУМИРАЙ, БЕЗ ДА ЧАКАШ!

Speed.Bar е подходящ вариант и за всяко заведение, което иска да промени имиджа си. Възползвайки се от технологиите, собствениците имат шанс да не карат посетителите си да отделят цялата обедна почивка, за да си поръчат храна. След плащането клиентът получава баркод, с който да си вземе поръчката, когато е готова. Баркодът може да бъде споделян, така че не е нужно човекът, който е платил, да вземе продуктите.

„Бързо, модерно и най-вече: удобно. Това бих казал за Speed.Bar. Какво трябва да направи клиентът: да влезе на www.speed.bar, да си поръча от менюто и да плати с банковата си карта, която се въвежда само първия път. Веднага след плащането поръчката започва да се изпълнява на бара. Когато е готова, клиентът получава на телефона си баркод, с който отива на бара и си получава поръчката, без да чака“, разказва Георги Маринов – изпълнителен директор на Ипей АД.

Премиерата на Speed.Bar ще бъде на A to JazZ 2017 в София – фестивалът, завладял хиляди любители на джаза в шест поредни години. Поръчките през Speed.Bar ще са възможни през целия период на A to JazZ 2017 от 7 до 9 юли в Южен парк 2 (зад музея „Земята и хората“). Най-мащабното издание на фестивала досега ще бъде оглавено от DIRTY LOOPS, ROBERT GLASPER EXPERIMENT и CHRISTIAN MCBRIDE’S NEW JAWN.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *