ВИЖТЕ КАК СЕ ПРАВИ АНИМАЦИЯ С Cartoon Network Студио „Въображение“ И СПЕЧЕЛЕТЕ СТРАХОТНИ НАГРАДИ

 

Обичате ли анимация? Творческият конкурс Cartoon Network Студио “Въображение” е в разгара си! Възпитаниците на училището по изкуства и занаяти за социално слаби деца „Димитър Екимов“ в село Русаля вече направиха своите рисувани филми. Забавлявайте се и вие с нас и участвайте за шанса да спечелите супер награди!

Екипът на творческото състезание за деца от 6 до 14-годишна възраст посети талантливите ученици, за да разкаже как се правят рисувани филми. 15-годишният артист Томи Петков показа как се създава анимация и как всеки с креативна идея може да участва в състезанието

Възпитаниците на специализираното училище научиха как могат да разкажат историята на своите анимационни герои в картинки, които да заснемт в последователност и така да превърнат своя анимационен филм в реалност.

Състезанието, което продължава до 31 май, има три категории – за рисунка на персонаж за рисуван филм, за сценарно табло и за анимация, а участието става през страницата на Студио „Въображение“.

Можете да си припомните стъпките на сайта на конкурса и да се забавлявате!

А и наградите са страхотни! Победителите във всяка категория ще получат най-новия лаптоп за образование Acer Travelmate B 118. Освен това ще имат изключителната възможност да видят творението си в ефира на любимия си канал Cartoon Network. За вторите и третите места пък има уникални раници, суитшърти и тетрадки на Cartoon Network. Победителите ще бъдат оповестени на 12-ти юни.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *