ТВОРЦИ НА ИДЕИ – KLOSHAR BAGS

Представете се?

Деян и Наталия – Kloshar Bags.

Майсторите…. чанти, раници, сакове, като вграждаме грамофонни плочи в тях. Също така пазим целостта на плочите, така че да се слушат. Имаме и един реализиран проект с графити артиста Konte Una  – инсталация за стена с винили. Много е яка.

Разкажете ни как протича един Ваш ден

Деян: Натоварен и със смартфона в ръка, както на всички. Когато не съм на работа (барман) , работя по Kloshar, търсейки всевъзможни начини да рекламирам и популяризирам нашите продукти. А в останалото ограничено време, се виждам с когото мога, все интересни хора.

Наталия: Сложен въпрос. Когато се събудя, имам представа какво ще правя само до средата на деня. След това е мъгла. Но много често прекарвам следобедите си на шевната машина.

А как започна всичко?

Long story, както се казва. хах

Наталия: Направих една чанта за мен, по класическата рецепта: с пробиване на плочите. След това с брат ми преоткрихме плочите, като си купихме грамофон и започнахме да ги слушаме. В последствие, подобрихме и развихме тази идея с главна цел да предпазваме винилите, които използваме. И то взе, че ни се получи. Този проект ни събра с много интересни и талантливи личности, на които благодарим за помощта.

С какъв проект сте се захванали сега? Разкажете ни? 

За сега е рано да ги наречем проекти, по – скоро идеи и цели, към които вървим всеки ден по малко. Следващата ни стъпка е собствен он-лайн магазин, където клиентът ще е дизайнер на собствената си чанта. Работим и по кампания в платформата Kickstarter, която се надяваме да ни даде възможност да осъществим поне малка част от идеите си.

Събуждате се и…  усмихваме се.

Заспивате с… мечтите си.

Какво е вашето вдъхновение / мотивация?

Наталия: Музиката, улицата, новите запознанства. Обичам да творя, за хора, които вече съм срещала, които познавам. Вдъхновява ме природата и всичко около мен.  Вдъхновяват ме великите музиканти и актъори. Техните стъпки към успеха и лекотата с която завладяват хората със своя таланта.

Деян: Талантът на сестра ми и този на повечето хора покрай мен.

Споделете снимка от вашия дрешник.

 

Eco Friendly – подкрепяте ли тази кауза?

Разбира се. Ние сме eco friends.

IMG_9776

Какво мислите за инициативата ни „Empty Your Wardrobe”?

Подкрепяме идеята Ви. Ние самите до сега не сме се включвали, но с радост бихме го направили, тъй като сме меко казано „ шопинг маняци” и определено имаме нужда да подменим част от гардероба си. Удоволствието да имаш нещо ново, не е същото като да имаш нещо уникално и с история. Пожелаваме Ви още по-голям успех на бъдещите Ви събития, които със сигурност няма да пропуснем!

Contacts:

Instagramkloshar_bags_official

Е: [email protected]

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *