ТВОРЦИ НА ИДЕИ – The Fairytale Chic

Представете се ? 

Приятно ми е, аз съм Мирослава. Рисувам, правя дизайн на игри, илюстрации на детски книги, създавам бижута The Fairytale Chic и винаги съм в плен на поне три проекта едновременно.

Разкажете ни как протича един Ваш ден.

Интензивно! Пред компютъра или на работна маса. Но това е като почивка, иначе изцяло съм ангажирана с длъжността Мама на едно невероятно момиченце.

А как започна всичко ?

Малко тъжно, поне за мен. Баща ми, беше невероятен човек. Изключително сръчен, мога да използвам клишето за него с пълна сила, че имаше златни ръце. Остави куп инструменти, с които си работеше, поправяше разни неща на приятели, говоря за електроника…. Реших, че клещите и разни други подобни инструменти, няма да спрат да действат след като той почина….продължават да са в употреба и до сега 😉

С какъв проект сте се захванали сега ? Разкажете ни ?

В момента се опитвам да изпълня поръчка на обеци, от моята серия с лунни лица. Много ме радват хората , когато харесат нещо не толкова продаваемо и никак типично за малкия ни пазар от ръчно направени бижута. Опитвам се да се отлича, с моделираните си бижута, от останалите! За някои може би са гротеска и твърде плашещи, но има и ценители.

Събуждате се и… виждам очите на моето дете и това ми стига! После кафета, кафета и работа.

Заспивате с… куп мисли!

Какво е вашето вдъхновение / мотивация ?

Ами  всичко, не знам. Образи, музика, филми, аромати. Когато се роди идеята, ето го и мотива, да изпълня по-бързо проекта. Нетърпелива съм. Когато създам поредното бижу, бързам да го снимам и да го публикувам на страницата. Вдъхновяващо е дори и реакциите на хората, от това което съм качила като снимка.

Споделете снимка от вашия дрешник.

А не, никога, ха ха. Аз съм най-разхвърляният човек на света. Никакви снимки на дрешници или  работно място. Хаосът е само мой и не го споделям !

Eco Friendly – подкрепяте ли тази кауза ?

Обичам природата и не разбирайте само кучетата, ха ха. Като дете бях отгледана от баба и дядо, кръстосвайки всеки ден Витоша. Възпитана съм да ценя всяка тревица, да разпознавам билки , кои гъби са отровни и кои не.  Единият ми дядо ме запозна доста добре с биологията на повечето животни, научи ме да наблюдавам птиците и да разпознавам почти всеки вид в България. Но не съм Еко, в смисъла, който може би влагате. Ще е доста лицемерно, ако не ви споделя, че в бижутата си ползвам естествена кожа. И въобще никак не съм еко,  уви.

Какво мислите за инициативата „Empty Your Wardrobe” ?

Чудесна инициатива. Винаги е прекрасно да зарадваш и да усмихнеш някого , на когото е нужна подкрепа. Участвам в благотворителни събитя доста често и усещането, че си допринесъл за нечие щастие или си дал още малко надежда, е наистина неописуемо и голямо.

Contacts:

Web: https://www.etsy.com/shop/TheSteamThing

FB: The Steamthing

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *