BIJOUX COCKTAIL: FROM MINIMAL TO MAXIMAL

Когато се обединят два еклектични бранда бижута се получава магията на From mINimal to MAXIMAL. Това е първото по рода си концептуално събитие Bijoux Cocktail.

Буквално ще присъстваме на един коктейл от преживявания за сетивата – изложба на есенно-зимните колекции на P.S. Minimal и Sofia’s Jewel Box в компанията на вино и вкусотии и под акомплимента на нежни музикални звуци. Презентирането на колекциите ще се случи по един нетрадиционен начин, така че изненадите предстоят през цялата вечер. Ще издадем само, че три дами ще си тръгнат с по един личен подарък на края на събитието.

И защото красотата не е само външна, но и грижата за нашата кожа, специален гост ще бъде Amela Pure Cosmetics, бутикова козметика, създадена изцяло ръчно и с внимание към всеки детайл. Както казват дамите от P.S. Minimal и Sofia’s Jewel Box – „качествената козметика е бижуто на всяко наше бижу“.
Plamena Stefanova / Co-founder of P.S. Minimal

P.S. Minimal

От формата на диаманта до истинския диамант

P.S. minimal е съчетаване на изкуство в най-финните му нотки, което кристализира до съвършената си форма и усещане за диамант повече от едно десетилетие.

P.S. minimal е създаден за жените, които знаят какво заслужават. За жените, които пишат своята лична история с нежни и „минималистични” нотки. За жените, които рисуват своята индивидуалност през образа на символите и синхроничните случвания.

P.S. minimal е повече от бранд, който преплита сребро, злато и скъпоценни камъни в пръстен, гривна, обеци или колие. Това е историята, която имаш нужда да разкажеш днес по един много елегантен и изискан начин.

 

Sofia’s Jewel Box

Концепцията на бижутата Sofia’s Jewel Box е обединяване на дуалностите, на противоположностите. В свят на крайностите, дизайнерката твори своята представа за средния път –между духовното и материалното, между винтиджа и модерното, между ежедневното и празничното.

София споделя: «Създавам бижутата си с идеята да бъдат купувани и носени както като красив аксесоар, така и като амулет, трансформатор на негативните енергии и пазител на личната енергия. Обикновено, докато правя бижу, аз се свързвам с енергията на получателя му и се опитвам да вложа в него емоцията, която би била нужна на дадения човек.

Също така обичам много идеята за връщането на старинни предмети към нов живот, като цяло съм голям фен на ретро предмети, музика и филми. Затова и съм превърнала хобито си – да обикалям антикварни магазини из Англия и да колекционирам винтидж брошки, в част от магията Sofia’s jewel box – брошките инкорпорирам в Statement колиета. Това е стил в бижутерията, в който колието е богато и забелязващо се и е не просто красив аксесоар, а изразява позицията ти, идеите ти, същността ти.

И тук идва третатият аспект на концепцията ми – да добавя повече цвят и позитивно настроение в забързаното ни ежедневие. За мен всеки нов ден е празник и какво по-хубаво от това да празнуваме всеки ден от нашият живот? Бижутата ми обикновено са цветни и блестящи и се опитвам да вдъхновявам клиентите си да ги носят ежедневно, а не да ги пазят за специални поводи веднъж или два пъти в годината.»

Момичетата ще Ви очакват на 23 ноември от 18ч. в Hour Space, с dress code: JEWELRY ALWAYS FITS.

Линк към събитието: Bijoux Cocktail: From Minimal to Maximal

Online store: www.psminimal.com (предстои откриване на 15 Декември)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *