desire mark

ТВОРЦИ НА ИДЕИ – ДЕСИСЛАВА МАРКОВА – DESIRE MARK

Представете се ?

Десислава Маркова, откъдето произлиза и името на марката за луксозни дизайнерски бижута и аксесоари – Desire Mark (в превод от англ. ‘знак на желание’).

Kак започна всичко ?

Всичко започна съвсем непринудено, на шега. По професия съм икономист, със специалност ‘Маркетинг’ и ‘Международни Икономически Отношения’, а професионалната ми реализация е в сферата на финансите и консултантските услуги. Опитът ми с лекота намира приложение и в настоящото ми поприще на модата.

Десислава Маркова

Майсторите…

 

Разкажете ни как протича един Ваш ден.

Аз съм човек на спорта, обичам движението. Креативна съм почти през цялото време, така преминава моето ежедневие.

 

С какъв проект сте се захванали сега ? Разкажете ни ?

Марката направи успешно представяне за втори път на Sofia Fashion Week. Редица знаменитости залагат на Desire Mark за своя безупречен вид в живота и на сцената, сред които Златка Райкова, Алисия, Камелия Аврамова, изпълнителите Pavell и Venci Venc и много други. Марката е носител на две награди за дизайнерски бижута в конкурса на ателие Марабу за 2015 година.

Събуждате се и…

Събуждам се с умивка и заспивам с усмивка, а в инзвънредните случаи, като този преди участие в Sofia Fashion Week, дори и не заспивам.

Какво е вашето вдъхновение / мотивация ?

Вдъхновение намирам в природата и в положителните емоции. Когато хората оценят творенията ми, харесват ги и ги носят…няма по-голямо вдъхновение и удовлетворение от това.

Споделете снимка от вашия дрешник.

 

Eco Friendly – подкрепяте ли тази кауза ?

Марката подкрепя всички благородни каузи и инициативи.

За втора поредна година бранда взима участие в благотворителната разпродажба на ръчно направени бижута на щанда на ателие Марабу в Интер Експо Център.

Какво мислите за инициативата ни „Empty Your Wardrobe” ?

Ако инициативата е свързана с изпразване на гардероба – не я подкрепям…, като всяка жена обичам само да го пълня.

Шегувам се! Разбира се, че подкрепям тази инициатива…, понякога един малък жест на съпричастност може да промени човешки съдби, а все пак всички сме хора.

Contacts:

FB: Desire Mark

Web: http://www.desiremark.com/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *