РАБОТИЛНИЦИ

Ето ни на прага на нов сезон, с нов регламент, нови участници и много изненади. Едната от тях е Работилниците ни по Красота, Керамика, Рисуване върху текстил и Къна, в които може да се включиш.

Работилница за рисуван текстил

На събитието “Empty Your Wardrobe – Part III” ще имате възможността да се насладите на творческа Работилница за рисуван текстил. Тя ще бъде водена от Елена Шемтова, Zелена. Дайте нов живот на старите си дрехи или си изрисувайте текстилна чанта и бъдете еко! Осигурила е богата гама от цветове и контури, чрез които да направите фантазиите си реалност. Елена ще бъде насреща с професионални идеи и препоръки! Заповядайте, направете подарък за себе си или зарадвайте близък човек!

Цени за работилницата:

Носете тениска/блуза (бял или светъл цвят), които да изрисувате – 10 лв за брой.

Чанти – 15 лв. Всеки участник ще получи малък комплимент – подарък от Zелена.

Работилници по Керамика

Работилница по Керамика ще бъде представена от Дани , Dalue , която представлява рисуване на чаши за кафе и чай с бои за порцелан. Белите чашки ще бъдат в Gallery 2.0 и ще Ви чакат. Всеки може да им придаде настроение, със собствен стил и виждане. Ще има и готови нарисувани чаши за вдъхновение, които може да се закупят. За тези, които не се чувстват уверени, е подготвила шаблони, за да създадете заедно един прекрасен шедьовър.

Работилница за рисуване с къна

Стела Христова, приятелите й я наричат Сачи, е преподавател по индийска култура. Tя ще води Работилница за рисуване с къна. Това е ритуал за любов и здраве! От векове къната е обагряла пътя на женското сърце. Плетениците от сакрални форми я свързват с женското начало, наричайки пожелания и копнежи. Къната има и доказани терапевтични свойства според Аюрведа. Успокоява, охлажда и пречиства. Усетете вълшебството на къната!

Цени за работилницата: От 5лв до 20лв.

Работилница по Красота

Водещите  в тази работилница, са представители от:

 

 

Персонална консултация грижа за кожата, определяне типа кожа и най-подходящите продукти за нея. Професионални съвети и лесни техники за нанасяне на грим, представяне на най-новите грим продукти на марката.

Fil`s Point

Прекрасната Ласина от известния фризьорски салон Fil`s Point ще оформи прическата на всяка дама, която желае да придаде на косата си блясък и фин завършек. Всеки посетител ще получи и ваучер за 25% отстъпка при запазване на час за процедура в салона. Във Fil’s Point работят изключителни професионалисти, в чийто ръце всеки клиент може да довери косата си. Можете да разчитате на професионална консултация от подходяща терапия за косата, козметика, която да използвате, поддръжка на прическата си у дома,  до типа подстрижка или цвят на косата.

Ticheto Nails

За посетителите на  Beauty работилницата  ще показажа различни и интересни  декорации  върху нокти, начин по който всяко едно момиче може да оформи свойте нокти , различни малки трикове с които ноктите ни могат да изглеждат добре в забързаното ни ежедневие.  В замяна ще се надяваме да открием лъчезарни и усмихнати лица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *