ТВОРЦИ НА ИДЕИ – QQ NATURAL

Представете се?

Казвам се Антония Славова, живея в Пловдив, имам две прекрасни момчета и съм пристрастена към екологията и природосъобразното във всичко.

Майсторите…

Изработвам натурални сапуни и козметика, препарати за пране, съдове.

Разкажете ни как протича един Ваш ден.

Много са различни, понякога тичам за материали, за срещи, друг път по цел ден експериментирам рецепти или изработвам поръчки… различно, с пулса на момента.

А как започна всичко?

Започна с осъзаването и желанието ми да предпазя децата си и себе си от химикалите в козметиката и така… С времето хората около мен искаха и на тях да направя по нещо. Идеята да предложа създаденото на по-широка аудитория се оформи от самосебе си.

С какъв проект сте се захванали сега? Разкажете ни?

Член съм на организация за работа с младежи в неравностойно положение ( Сдружение Надежда за нас – 2008) и в момента имаме спечелен проект за социално предприемачество. Проектът е свързан е с организирането на малко производство, в което ще участват младежи от дом за деца лишени от родителска грижа.

Събуждате се и…

При хубаво време се усмихвам на слънчо, който също се събужда и ми се усмихва през прозореца… Уча се да не бързам. Да ставам бавно или бързо, да усетя какво ми се прави най-напред и после да пусна всички задачки да ми се занижат по естествения си пулс.

Заспивате с… книга.

Какво е вашето вдъхновение / мотивация?

Обичам това, което правя, радва ме, че продуктите помагат на много хора да се грижат за себе си с натурална, пазеща тях и природата грижа. Работата ми ме свързва с много хора, с близки до моите разбирания и отношение към света – всичко това води до вдъхновяващи идеи в разговорите. Мотивация са и добрите думи, които получавам за продуктите.

Споделете снимка от вашия дрешник.

Eco Friendly – подкрепяте ли тази кауза?

Да, опитвам се да я живея.

Какво мислите за инициативата ни „Empty Your Wardrobe”?

Да чудесна идея. Много е хубаво да излезем от чисто консуматорското купуване на дрехи и все пак да имаме възможност за промяна на гардероба, честичко, без чувство за вина.

Contacts:

FB: QQ натурални ръчно изработени сапуни и козметика

WEB: http://www.qqnatural.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *