EMPTY YOUR WARDROBE – PART I

Първото ни събитие Empty Your Wardrobe на 27.09.2015 г. премина с огромен успех. В клуб Switch се събраха над 500 души, които свободно споделяха своите дрехи. Всички бяха изключително доволни от новите си находки и от факта, че подмениха гардеробите си напълно безплатно. За доброто настроение се бяхме погрижили с уелкъм дринк на входа и вкусни сладки.

Осигурени бяха пробни, щендери и голям брой закачалки. Разменяха се свободно дрехи, аксесоари, обувки и спортни екипировки. Единственото ограничение, което бяхме поставили, е дрехите да са чисти и добре изглеждащи, като артикулите не надвишават 10бр. Без ограничение беше бройката, с която да вземеш със себе си. Дрехите, които останаха след събитието, бяха дарени на благотворителна организация.

Нашата цел е да насърчим споделянето на ненужни дрехи, вместо тяхното изхвърляне. За това
организираме поредица от социални събития, където хората могат свободно да разменят
дрехите, които са им вече непотребни, с други, дошли по същата причина.

Нека ненужното за един да бъде новото бижу за друг! Ние вярваме, че можем да вдъхнем
нов живот на Вашите дрехи, както и да създадем нови емоции, чудесно изживяване и добри
запознанства.

В КАКВО ВЯРВАМЕ

Технологиите и иновациите се развиват стремглаво, затова бихме искали да насърчим и въвлечем повече хора в нашата инициатива, като по този начин се борим с fast fashion и свръхпроизводството на дрехи. Вярваме и подкрепяме инвестицията в качество, а не в количество, в добавената стойност, а не в “what’s hot now”. Източниците, които черпим от природата, като памук и вода, се изчерпват,
текстилът не е разградим на 100%, което води до замърсяване и бум от отпадъци.

 

 

ТЕЛЕВИЗИЯ: БНТ 1TV7

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *