КОИ СМЕ НИЕ – ЕКИПЪТ

Ние сме три съвременни жени с афинитет към модата и любов към природата. По тази причина създадохме инициативата „Empty Your Wardrobe“ . Важно е как се отнасяме към себе си, както и какви грижи полагаме за вътрешния си мир и външната си красота. Същото упорство и внимание следва да отдадем на околната среда и хората около нас – да Споделиш, да Дадеш и да Зарадваш, са красивите жестове, които ни движат напред.

Нашата главна цел е да насърчим споделянето на ненужни дрехи и аксесоари, вместо тяхното изхвърляне или по -лошо – „някой ден може и да ми потрябват“. Нашето мото гласи: „Нека ненужното за един да бъде новото бижу за друг“.

Затова се наехме със задачата да организираме поредица от социални събития, с помощта на които хората могат свободно да разменят помежду си – мода, любов и щастие! Вярваме, че можем да вдъхнем нов живот и начало на Вашите дрехи, както и да създадем нови емоции, чудесно изживяване и полезни запознанства.

В най-новия вариант на един от ивентите ни ще бъде заложено и на творчеството, на умението да украсиш света със себе си, да оставиш следа или просто да се поглезиш, но под формата на изкуство! Дали ще останете изненадани? И то доста приятно. Дали ще си тръгнете усмихнати? Гарантирано, но не защото сте прекарали поредния си ден в шопинг терапия, а защото емоцията, с която целим да Ви заредим, е само и единствено положителна!

Технологиите и иновациите се развиват стремглаво, затова бихме искали да насърчим и въвлечем повече хора в нашата инициатива, като по този начин се борим с fast fashion индустрията и свръхпроизводството на дрехи. Вярваме и подкрепяме инвестицията в качество, а не в количество. В добавената стойност, а не в „what’s hot now“. Източниците, които черпим от природата, като памук и вода, се изчерпват, текстилът не е разградим на 100%, което води до замърсяване и бум от отпадъци. Това са само малка част от нещата, които причиняваме на планетата и най-вече – на Себе си. Резултатът, от които обаче ще оставим за децата си!
Заслужаваме ли го? А те?

Време е да се замислим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *