ВЪРТИДРЕШКА DISCO

Има ли нещо по-важно за едно съвременно градско момиче, освен подходящите летни парти дрешки? Да, сигурно има много по-важни неща, но! и това не е без значение, ако искаме да поддържаме партида строенето си през лятото. Поради тази причина завръщането на Въртидрешка юли месец беше озарено от идеята за тематично събитие- Въртидрешка Disco

Коктейли, дребни сладки и солени изкушения, Girls Talks и разбира се- някоя и друга нова парти дрешка за сметка на онзи топ, с който вече толкова вечери посрещаме изгрева, че бармана ни помни като „момичето с черния потник с гол гръб“. Много по-суетно започна да звучи, от колкото реално се получи.

Въртидрешка Диско

Въртидрешка Диско

Новото попълнение в екипа на Въртидрешка, Габи беше така добра да подготви страхотни солени бонбони с три вида сирена, бели трюфели с белгийски шоколад, кошнички със Филаделфия и сьомга и други изкушения в този екзотичен дух.

На събитието за запознахме с още няколко нови члена на екипа ни, които разнообразиха атмосферата със свежите си идеи.

екип Въртидрешка Диско

Кутията на Ваня с емотикони ни помогна да разберем настроението, което ви донесе събитието ни. Също така Ванчето беше така добра да внесе нов по-забавен почерк в поддържането на Инстаграм канала ни.

Ваня

Въртидрешка

Въртидрешка

И нашето съкровище Марти, което може всичко! 🙂 С неподправения си креативизъм Марти освен че разнообрази обстановката в залата, изработвайки различни декоративни елементи в стил Въртидрешка Disco, така и допринесе за добрите фотографии, с които останахме от събитието.

Въртидрешка

Както всяко едно събитие, което сме организирали до момента, и този път се опитахме да бъдем съпричастни към кауза. Макар че асоциацията за Въртидрешка Диско не би била с дълбок и тежък проблем, обстоятелствата сами ни насочиха към каузата. Член на нашия екип, който се отличава с искреността, естествения си чар и неподправено поведение, имаше нужда от нашата подкрепа. И така вниманието на Въртидрешка Диско беше насочено към рака на женската полова система. Проблем, от който не е застрахована нито една от нас, и всяка жена изправила се пред него има нужда да знае, че не е сама. Има нужда от подкрепа не само финансова, но и морална. Всеки съпричастен към каузата имаше възможност да дари сума по избор  в предназначената за целта кутия.

Въртидрешка Диско

Част от артикулите, които останаха след събитието и не бяха подходящи за дарение на благотворителни организацията бяха използвани при създаването на първата ни колекция от рециклирани дрехи. Начинанието го усетихме като естествено развитие на дейностите на Empty Your Wardrobe. Главен дизайнер на проекта е студентката по мода и дизайн от Националната художествена академия Мелинда Хубин. Линията е наречена ЗОВВ на четирите стихии – земя, огън, въздух, вода. Тя е вдъхновена от идеята да мислим повече за планетата, като най-малкото, което можем да направим, е да пазаруваме разумно и осъзнато, но скоро ще ви разкажем повече за това.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *