МОЯТА ПРОФЕСИЯ-ДИГИТАЛНА ПЧЕЛА-SOCIAL BEE

Каква е твоята професия? Разкажи ни …

Моята професия е може би една от най- интересните в момента, защото се занимавам с комуникации и дигитален маркетинг в онлайн пространството и най-точно казано в социалните мрежи.

За много хора това означава да стоиш по цял ден във Facebook, но е много повече от това. И с времето разбирам, че не всеки човек може да бъде добър комуникатор в тази наистина предизвикателна и деликатна среда. Отделно създадох, с помощa на най-добрите си приятелки, собствено кътче в онлайн пространството, а именно сайтa  SocialBee.bg, който съвсем скоро ще празнува първата си годишнина. ( EYW: очакваме покана🙂

А такава ли си по призвание ?

Определено силата ми е в комуникацията. Говоря много, обичам да пиша и влагам душата и сърцето си в работата.

Как избра да станеш Дигитална пчела ?

Майка ми има пръст в това, защото тя ме насочи към журналистиката. По-късно осъзнах, че искам аз да създавам новините, а не да ги отразявам и минах от другата страна, като станах PR. Диджитъл маркетинга и дигиталните комуникации ме избраха самички. Преди 5-6 години това беше ново поприще за българската среда и определено много ми хареса възможността да се развивам в тази така динамично променяща се професия.

Каква мечтаеше да бъдеш като дете ?

Много неща, едно от които беше да стана археолог. Минала съм и през това да бъда модел, балерина и дори адвокат.

Какво ти дава всеки един твой работен ден?

Много емоции, всякакви. Много е вълнуващо и няма време да ти стане скучно. Постоянно трябва да учиш, защото всичко се променя със скоростта на светлината.

А какво ти взима?

Понякога ми взима доста от почивката и дори съня, но когато правиш нещата с удоволствие и желание, не ти пречи.

Какво хапваш на обед? Къде?

Има прекрасни места за обяд в София и най- хубавото е, че постоянно се увеличават. Определено съм фен на италианската храна и разбира се, на всичко останало, което е вкусно. Обичам да посещавам места, които са уютни и мога да си отворя лаптопа, за да довърша нещо. Силно препоръчвам Ми6-Маш на Парчевич. Много е уютно и мега вкусно. La Bodega в центъра, Social Café и новото Spaghetti Kitchen на Св. Неделя.

Какви са колегите ти?

Работя с много хора и мога да кажа, че всички са страхотни, различни и можеш да научиш много от тях, всеки ден.

Имате ли дрес код на работното място?

Нямам дрес код и мога да се обличам, както ми харесва. Професията ми е творческа и опредлено често си личи по облеклото ми, защото имам доста странни съчетания, понякога (хахаха)

В ежедневието, какъв е твоят стил на обличане?

Много обичам кецове и да усещам земята под краката си, защото все бързам за някъде. Обичам да ми е топло, удобно и комфортно, във всеки един момент. Леко залитам напоследък към хипстърския стил, в който откривам много яки съчетания. Повлияна съм от стила на англичаните и италианците.

Какво би посъветвала хората, които искат да се занимават с тази професия ?

На първо място, трябва да имат много интуиция, бързо мислене и да усещат всеки клиент или проект, за който работят. Трябва постоянство и тотално да не слагат нищо в рамки. Това е професия, в която можеш да правиш всичко, но да знаеш за кой клиент, какво и как.

С какво се гордееш?

С приятелите си и хората, които познавам. Това е най- голямото богатство.

Към какво си устремила ?

Към вътрешен мир и свобода (хахаха). Имаш ли това, си успял във всичко: работата, любовта и живота.

Защо АЗ да избера да стана като ТЕБ?

Това не е работа за всеки, привидно всеки може да я прави, но, за да си истински добър, трябва да ти идва отвътре.

Сподели с нас снимка от работното място.

Работата ми позволява да работя от всяко кътче. Обичам да работя вкъщи, понякога в офиса или в някое co-working пространство, или в уютно кафене, в което има добър интернет сигнал.

Дигитална пчела

 

Contacts:

FB: Dilyana Krasimirova

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *