betahaus

BETAHAUS I SOFIA – ОТВОРЕНО ПРОСТРАНСТВО ЗА ХОРА БЕЗ ГРАНИЦИ!

Вероятно мнозина от Вас са чували и най-вече посещавали betahaus | sofia. В сърцето на столицата се намира първото споделено работно пространство в България, едно от най-големите в региона. Част е от една от най-успешните коуъркинг мрежи в Европа с клонове в Берлин, Барселона Хамбург и София. Там можеш да срещнеш готини и ерудирани хора, с които да размениш някоя друга приказка, да споделиш работното пространство или просто да изпиете по една напитка в приятната обстановка на betacafe.

Betahaus | sofia е идеалното място за организиране на събития. Ето защо ние направихме правилния избор за целта и благодарим на домакините, че ще ни хостнат за предстоящия ни ивент за размяна на дрехи „Empty your wardrobe Part IV”, този път с ново име, а именно „ВЪРТИДРЕШКА“.

betahausГоляма зала от 120кв.м. ще бъде пригодена за размяната на дрехи. Залата в съседство ще бъде приятно затъмнена за уникално двучасово рисуване със светлина, а през останалото време ще се ползва като зона за релакс.

В любимото ни betacafe сме организирали творчески пространства, в които ще можеш да се включиш и придобиеш различни умения, като например: рисуване с къна по кожата, минерален грим, рисуване със светлина ( рисуване със светлина (Център Алос и Dark Lights Project), смехотерапия, направа на бижута от „Nicollette Accessories“. „Mo&Bo Creative House“ ще покажат как да вдъхнете нов живот и изрисувате текстилни чанти, а „Cheese&Ashtray“ ще ни учат как да си ушием раничка. Ще видиш и как от стара дреха да зарадваш детето си с ръчно направена кукла. Ще се насладиш на вкусно приготвен домашен шоколад и дори ще разбереш как да го приготвиш сам.

betacafe th-86482526-1565x1039 th-86482792-1019x680

Betahaus | sofia събира на едно място хора от креативната сцена в България – стартъп компании, предприемачи, фрийлансъри и иноватори – от всички сектори. Месечната програма е доста развлекателна и има за цел да изгради ново поколение лидери.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *