ЗОВВ КОЛЕКЦИЯ / ПО СВЕТА / ЛОНДОН

Към устойчива среда, за да оставим късче от планетата на децата си!
Колекция ЗОВВ, дело на Empty Your Wardrobe и дизайнерът Melinda HubinConkorzia, е вдъхновена от задъхващата се от замърсяване и експлоатация      планета, която има нужда от подкрепата на всеки от нас.

ЗОВВ е естествено продължение на събитията за размяна на дрехи “Въртидрешка”. Колекцията е създадена от единични дизайнерски модели, изработени от трансформацията на дрехите, които не намериха своя нов собственик на предходните събития. ЗОВВ призовава за по-отговорно отношение към четирите стихии, които пазят баланса в природата. Създаването ѝ е мотивирано от свръхконсумацията и глобалното затопляне, влияещи върху нашата еко система и популация.

Дрехите носят имена на различни стихии и засегнати райони: Огън – вулкани (катастрофални изригвания или известни вулкани), Въздух – урагани, Вода – цунами и засегнати райони от цунами, Земя – пустош, пустини и земетресения. Целта е те да провокират, предизвикат интерес и подбудят всички нас да потърсим причините за тези последици.

Мелинда Хубин посети Лондон, този град на модата и  контрастите, смесица от стил и лукс, град на бохемите, но и на старите традиции и бунтарските идеи.

Мел е въздушна заради изборът й на Пола/Риза „Одри“, част от мини стихията „Въздух“. В Югозападна Луизиана и Северен Тексас през 1957 г. ураганът Одри от четвърта категория, отнел живота на 416 души.

Мел е съчетала аутфита с обеци от хуалит и сини пера от колекцията, дело на авторката Анна Цонкова.

Споделете с нас в коментар дали визията на Мелинда Ви харесва.

Пола/Риза "Одри" Пола/Риза "Одри" Пола/Риза "Одри" Пола/Риза "Одри" Пола/Риза "Одри" Пола/Риза "Одри" ЗОВВ Колекция Пола/Риза "Одри" ЗОВВ Колекция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *