БЕЗГЛУТЕНОВ ХОТЕЛ В БЪЛГАРИЯ!

По всичко личи, че вече сме на морска вълна. Ето и нашето предложение за почивка в хотел на нашето черноморие. Хотел, известен с това, че предлага абсолютно безглутеново меню.

Все по-често слушам хора, които се отказват от глутена под различен предтекст. Нова мода ли е това или наистина има резон във всичко, което се пише и се казва ?! Лично аз късно захраних детето си с глутен, четох доста по темата и реших, че ще е най-добре за него. Дори аз самата се подложих на едномесечно лишение от глутена, исках просто да видя какъв ще е ефектът. Да! Лично за мен имаше ефект, смъкнах малко от обиколката на корема. Повярвайте ми, много е трудно да ядеш без глутен, особено ако си любител на вафлички и бисквитки.

Голяма изненада беше да разбера, че в България има хотел, в който предлагат меню, изцяло без глутен. Жалко, че не мога да се изнеса да живея в хотела и да спра да мисля в коя храна има и в коя няма глутен.

Хотелът изглежда малък и уютен. Разполага с басейн с морска вода, детска площадка за спорт и игри, детска гостна стая, батут и тенис на маса. Намира се в тих и уютен район на частни вили „Зора“, между курорти Слънчев бряг и Свети Влас.

5

3

Предлага настаняване в студиа и апартаменти. Във всички студиа и апартаменти има хубаво обзаведен кухненски блок.

4

Менюто е разнообразно и абсолютно безглутеново. Може да се насладите на домашно приготвени сладки, пайове и други вкусотийки.

Ето и контакти: www.villaandrea.bg

6

Статията подготви: Деница Петрова

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *