Павел Владимиров

ВОДЕЩ С КАУЗА! ПАВЕЛ ВЛАДИМИРОВ

Всеки ще има възможност да наддава на благотворителен търг за дрехи и аксесоари на известни български личности. Сдобивайки се с дреха или аксесоар на своя идол, печелившите в търга получават и автограф за спомен.

Търгът е с начален час 15.00ч. в деня на събитието „Empty Your Wardrobe Part III“.

Със събраните средства целим да помогнем за нуждите на Фондация „Очи на четири лапи“.

Огромно удоволствие е да представим в кратък БЛИЦ водещия на търга, добре познатият от екрана – Павел Владимиров. Ето какво ни разказа той…

Какво мислиш за инициативата „Empty Your Wardrobe“ ?

Идеята е страхотна, със сигурност всеки има в гардероба си дрехи или аксесоари, които са почти нови, а никога не е обличал – особено дамите. Хубавото е, че тези ненужни някому неща, могат да бъдат впрегнати в благородна кауза и да помогнат на хора, които имат нужда.

Павел Владимиров

Ти си повече ЕКО или повече ЕГО ?

Определено повече ЕКО, но не Умберто Еко, светла му памет! Не понасям селяндури, подчертавам, не „селяни“, а „селяндури“, които си пазят чисто вкъщи, а си мятат боклуците и фасовете през терасата или още по-лошо в природните паркове на милата ни татковина. Освен това, когато имам възможност, ходя на работа пеша или с колело. Не ползвам дезодорант (аерозолен), но за разлика от Лео Ди Каприо се къпя по няколко пъти на ден и това всъщност е най-големият ми грях спрямо природата!

PS. И не късайте цветята в парковете, да не се изключваме!

 

Как ще провокираш тълпата да наддава по време на Търга на дрехи и аксесоари на популярни български лица?

Ще покажа уникалната си преса и ще чупя лешници между гърдите си!

Павел Владимиров

Шегувам се, предметите на търга са достатъчно уникални, за да се продадат добре и сами. Аз просто ще модераторствам преминаването им в ръцете на новите собственици за една хубава кауза.

А ти би ли наддавал в подобна идея с кауза ? Защо ?

Да, разбира се. Водил съм не едно или две благотворителни събития. Човешко е да се помага и това не ни коства особено много.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *