ТВОРЦИ НА ИДЕИ – МАНГОШИ И КИПРА

Представете се?

Казвам се Мариела Скендерова и съм човекът, който стои зад марките Мангоши и Кипра.

Майсторите… обувки и чанти.

Разкажете ни как протича един Ваш ден.

Събуждам се и обикновено съм се успала. Първата задача е да си направя кафе и после се започват други ангажименти – оправяне на 1-2 дечица и после цял ден работа, работа, работа, понякога и вечер. Обикновено е динамично, интересно и разнобразно, чак понякога ми се иска един ден да имам, който да е малко по-скучен и спокоен.

А как започна всичко?

Започна като хоби преди 8 години, след това продължи в романтичен проект – ателие за ръчно правени изделия Манги и в крайна сметка полека-лека разбрах какво ми е интересно и с какво искам да се занимавам. За моя изненада се оказа, че това са чантите и обувките. Никога не съм била особено заинтригувана и подвластна на модата, но ето на… животът поднася изненади.

С какъв проект сте се захванали сега? Разкажете ни?

В момента се занимавам с изработката на новата колекция на Мангоши и Кипра, която ще е доста цветна, с разчупени модели и интересни съчетания на материали.

Работя върху едно партньорство – с една от най-добрите български марки за дрехи и подготвям появата на нов продукт, който да обогати асортимента на Кипра, но ще го запазя в тайна, засега.

Събуждате се и… се усмихвам… виждам муцунките на двете си прекрасни деца и пак се усмихвам.

Заспивате… бързо и спокойно, защото съм доволна от свършеното през деня (обикновено).

Какво е вашето вдъхновение / мотивация?

Животът, любовта, хората, филмите – всичко, което ме заобикаля в различни моменти от живота ми и е било или може да бъде вдъхновение!

Споделете снимка от вашия дрешник.

Eco Friendly – подкрепяте ли тази кауза?

Да, опитвам се всячески да я подкрепям и да съм достатъчно осъзната в тази посока. Както и да образовам децата си да бъдат добри обитатели на нашата планета Земя.

Какво мислите за инициативата ни „Empty Your Wardrobe”?

Оказа се, че без да съм била запозната с нея, съм я практикувала. Абсолютно съм ЗА подобни инициативи, подкрепям и участвам с две ръце.

Contacts:

W: http://www.mangoshee.bg/

FB: Mangoshee

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *