PETPANDA НА SUNDAY FASHION SESSION

Какви съкровища можете да намерите на Sunday Fashion Session…очакват ви малки оазиси, създадени от талантливи наши модни блогъри! Там можете без ограничения да черпите вдъхновение от модния им нюх. Днес ще ви запознаем с една от тях. PetPanda, която освен това с голямо желание и много идеи ще се включи в модните ни лекции с интересни съвети как да прикрием или подчертаем формите си!

Petpanda

Здравей Петя, с какво се занимаваш?

Здравейте! Това ми е любим въпроси. Занимавам се с много неща… Работя от над 8 години в сферата на дигиталната реклама и маркетинга. Консултирам за добри практики в социалните медии и контент маркетинга. Имам блог, който списвам вече почти 7 години, и който използвам за личен дневник за всички теми, които ме вълнуват. Старая се блогът ми да е много женски, много отворен и много искрен. В последните няколко години освен за красота и грим, съм на вълна body positivity и как да се обличаме добре спрямо тялото си. В момента работя по колаборация за капсулна, модна, plus size линия, която ще е първа в България.  Обичам да готвя и да измислям рецепти и си мечтая някой ден да имам малко магазинче за къпкейкове.

Какъв е твоя личен стил?

Личният ми стил е доста бейсик. Обичам качествени дрехи, които са красиви и удобни. В гардероба си имам много обикновени дрехи, които комбинирам с по-нестандартни аксесоари. Вярвам много в силата на хубавата бяла тениска и в удобството на кашмирения пуловер.

Ако искаш да създадеш среда, в която хората да бъдат мотивирани, какво е първото нещо, което ще направиш?

Ще им вдигна заплатите.

Кои са мечтите и целите, които те водят към успех?

Нещото, което ме води към успех е позитивизмът. Вярвам, че трябва да сме позитивни и да приемаме с усмивка предизвикателствата. Все пак позитивната енергия привлича още позитивна енергия.

Как купуваш дрехи: по необходимост или в зависимост от настроението J?

От няколко месеца се опитвам да си организирам капсулен гардероб за всеки сезон и купувам дрехи доста планирано – неща, които се вписват с всичко останало и от които имам нужда, които ми стоят добре и са от качествени материи. Определено се опитвам да се отделя от зависимостта от пазаруване и трупане на неща в гардероба, само за да са там.

Какво е най-важното качеството, което един добър лектор трябва да притежава и защо?

Според мен един лектор трябва да притежава най-вече енергия и харизма.

Как една лекция може да се превърне от скучно рецитиране на теми, в увлекателно прекарано време?

Една лекция трябва да е структурирана и да води аудиторията напред в темата. Лекторът трябва да грабне вниманието на хората в първите 30 секунди или ги е изгубил. В последно време интерактивните похвати като музика, видеа и интеракции с публиката в лекцията са доста популярни и на мен лично ми допадат.

PetPanda

Какво за теб е устойчива мода?

Устойчива мода за мен е разбирането, че една дреха или един чифт обувки не са за едно носене. Вярвам, че много внимателно трябва да подбираме всичко в гардеробите си и да обичаме всяка една дреха, да я носим по различни начини и всяко нещо, което притежаваме да ни прави щастливи.

 

Какви умения смяташ, че нашите курсисти ще придобият от твоята лекция? Какви са твоите очаквания за курса Sunday fashion session”?

Очаквам хората да добият повече самочувствие и да научат, че е по-важно да си подбираме дрехите правилно, от колкото да се отдаваме на безразборен шопинг.

Графика на курса:

%d0%b3%d1%80%d0%b0%d1%84%d0%b8%d0%ba-%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81

Save

Save

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *