EYW TEAM

ЕКИП – EMPTY YOUR WARDROBE THE TEAM – EMPTY YOUR WARDROBE

 

Empty Your Wardrobe Team: РАДИ

Как се казваш ? Представи се… 

Здравейте, Казвам се Радина, на 24 години, от град София.

С какво се занимаваш ?

Занимавам се с много неща…Ежедневието ми е свързано с комуникация с много и различни хора, които понякога ме зареждат с много положителна енергия, а понякога пък точно обратно – риск на професията.

 

През свободното време се опитвам да избягам от бетонни град  и забързаното ежедневие. Харесва ми да съм сред природата, най-често в планината, обичам да пътувам. Някоя нова и интересна книга никога не я подминавам, а близките ми приятели ме зареждат супер много.

Каква е ролята ти в екипа на Empty Your Wardrobe и как се случи всичко ?

Случи се спонтанно, моя приятелка ми разказа за събитието и цялостната идея, а на мен супер много ми хареса! А сега участвам в него и съм щастлива от този факт. Ролята ми в събитието ще се разбере, когато го посетите.

Как откри страстта си?

Страстта ми е рисуването, идеята, че мога да пресъздам мой измислен свят, самата игра с четката и цветовете за нещо красиво, ме кара да се чувствам добре. Също така, мога да кажа, че скоковете с парашут са ми страст, карат ме са се чувствам свободна без граници и ограничения, просто летя…

За какво мечтаеш ?

Опитвам се да осъществявам мечтите си, трудно е и цената е висока.

Мечтая за много неща, но голямата ми в момента, е да посетя Тибет.

EYW: Бихме искали да си я запазим само за нас, но… все пак сме с големи сърца и ако решите да й пишете:

F: Радина Георгиева

 

Empty Your Wardrobe Team: ХРИСИ

Хриси

 

Empty Your Wardrobe Team: НАТИ

Наталия

Здравейте, казвам се Наталия и съм на 35г. Имам син на 2г.и 3 месеца :).  Реших да приключа с кариерата на мениджър и просто да бъда една щастлива жена и майка!

Участвам в събитието главно заради благотворителната част, разбира се фен съм и на идеята за размяна на дрехи!

Харесва ми да общувам с хората, обичам и работата / заниманията в екип.

Мисля, че третото събитие ще бъде наистина нещо различно и хората ще го оценят. А ние ще се постараем да е така 😉

В събитието ще се включа като моден съветник заедно с Яна и ще помагам на посетителите в откриване на „тяхната дреха“.

 

Empty Your Wardrobe Team: ВЕРА

Вера

Как се казваш? Представи се…

Аз съм Вера Георгиева и съм част от слънчевия екип на EMPTY YOUR WARDROBE.

С какво се занимаваш?

Работя в Beyond yachting на позицията чартър мениджър и отговарям за целия процес по организацията на чартърите и се грижа всичко да върви по вода. Професията ми е, както приятна, така и интересна.

Настрана от мениджмънта се занимавам с различни промоционални кампании, моделство, и отскоро участвам в организационния екип на EMPTY YOUR WARDROBE.

Каква е ролята ти в екипа на Empty Your Wardrobe и как се случи всичко?

Ох… всичко свързано с EMPTY YOUR WARDROBE  е супер приятно. Длъжността, която заемам в екипа, е ХОСТ на събитието. Имам “тежката“ задача да приветствам посетителите с усмивка, плюс да ги въвличам в целия процес на самото събитие – какъв е регламента на протичане, каква инициатива подкрепяме, както и въпроси от отсрещната страна. Интересното на третото събитие ще бъдат работилничките, които ще имаме, представящи различни творци, както и търга на известни личности и други малки изненадки. Всяка информация относно съответните дейности, ще бъдат оповестявани на страницата на EMPTY YOUR WARDROBE, както и на стената на ивента.

Вера

Връзката ни с EMPTY YOUR WARDROBE беше съвсем спонтанна и инициирана от моя страна. Заявих, че ще присъствам на първото събитие, но на датата на провеждане, бях извън София. Хвана ме много яд… дотам, че да пиша на организаторките, ако имат нужда, било то от физическа или идейна – съм насреща! Приветстваха ме много топло и дружелюбно, въвлякоха ме веднага в целия организационен процес, и тъй като наближаваше второто издание от събития, решихме единодушно да бъде лице на събитието и да посрещам гостите. Оттогава съм с титлата – ХОСТ на събитието! Останах силно впечатлена от ентусиазма и заряда на главните инициатори на идеята, те са млади момичета, пълни с идеи, как да не желаеш да работиш с такъв екип.

Как откри страстта си?

Като повечето девойки и аз от малка се увличах по модата, от фешън списанията, ревюта и витрини. Като малка често претворявах мои стари дрехи в нови изпълнения, правех си модели, които шиех на ръка или давах на шивачка. Пазех всяко камъче, парче плат, копче, тъй като в последствие можеше да се роди идея и тези материали да влязат в употреба. До ден днешен пазя някои от творенията, за да могат отново да ме вдъхновят.

Подкрепям идеята за рециклиране на дрехите, предвид голямото им производство, затова, че трябва да сме повече Еко!

За какво мечтаеш?

Мечтите са надежда! Човек винаги има за какво да помечтае, да пожелае… Не си поставям бариери и мечтая винаги за неща, които мога да постигна или притежавам – реалист съм! В близко бъдеще искам да попътувам повече, да посетя по-големите забележителности в Европейските ни съседки, имам изготвен списък.:) Пътуването е храна за душата, да се докоснеш до живота на другите нации, да се откъснеш от родната реалност.

Очаквайте снимки…

 

Empty Your Wardrobe Team: ЯНА

ЯНА

Как се казваш ? Представи се… 

Казвам се Яна и работя , като visual merchandiser във водещ моден бранд .

С какво се занимаваш ?

Работата ми е да направя среда , която да изглежда естетически добре и в същото време да е достатъчно комерсиална , за да продава . Това е свързано с много креативност , професионализъм и усет към модата.

Аз съм човек на изкуството , занимавам се с мода и рисуване от както се помня . Завършила съм моден дизайн и когато става въпрос за съчетаване на дрехи и превръщането им в перфектният аутфит, винаги съм насреща . Мога с часове да се занимавам с това , без да ми омръзне – от създаването на общата визия – до изпипването на най-малките детайли .

Яна

Каква е ролята ти в екипа на Empty Your Wardrobe и как се случи всичко ?

Станах част от този екип , благодарение на Петето , която има невероятната способност да открива и провокира положителните страни на хората , както направи и с мен. И така аз станах модният съветник (FASHION ADVISOR) на EYW. Самата идея , която Петя , Дени и Светлето са превърнали в реално събитие , на пръв поглед изглежда толкова лесна , а реално е свързана с адски много усилия, организационни умения ,време и най- вече желание ! Фактът , че аз съм част от това ,ме кара да се чувствам щастлива, мотивира ме и ме инспирира още повече да съм в крак с модните тенденции . Интересно е да видиш как хората оценяват и се радват на неща, които на теб отдавна вече са ти омръзнали . А когато е в името на благотворителна цел , тогава нещата придобиват много по-стойностен смисъл, защото това не е просто размяна на дрехи…

Как откри страстта си ?

Моята страст е да пътувам ! Мечтая да обиколя света ,създаването на нови запознанства и откриването на различни култури и хора ме кара да се чувствам пълноценна и ме зарежда адски много !

Водя активен начин на живот и не обичам да стоя на едно място, напоследък опитвам различни неща – йога , латино танци, кросфит тренировки – напълно противоположни дейности, но какво по-хубаво от разнообразието

Яна

 

За какво мечтаеш ?

Сутрин да се събудя с позитивни мисли и, когато изляза навън, да виждам повече усмихнати и истински хора !
Чаша вино , интересно четиво, хубава музика, приятна компания, време за мен… Малките неща от живота обикновено са най-сладките.

Яна

Имам една любима мисъл на Махатма Ганди – „Човекът е продукт на собствените си мисли – получава това , за което мисли .“  Мечтите ни са плод на на нашето собствено въображение и нашия собствен ум , затова всичко зависи от нас .

Смятам , че мечтите са свързани с изпълняването на нашите цели. Като всеки амбициозен млад човек аз се стремя към професионално развитие и израстване, което всички знаем, че се постига с много труд и постоянство . Но, когато харесваш това, с което се занимаваш, винаги предизвикателствата, които ти предоставя животът, си заслужават.

Нашите момичета Ви харесаха ? Споделете тази статия и ни следвайте във фейсбук за още интересни новини около тях.

   

Empty Your Wardrobe Team: RADI

What’s your name? Introduce yourself…

Hi, my name is Radina, I’m 24 years old, from Sofia.

What do you do?

I do a lot of things… My daily life is about communicating with many and different people who charge me with lots of positive energy and sometimes it’s quite the opposite – the risks of the trade.

In my free time I try to get away from the concrete city and the hectic everyday life. I like to be in nature, most often in the mountains, I love to travel. A new and interesting book is something I never skip on, and my close friends keep me energized.

What is your role in the team of Empty Your Wardrobe and how did it all happen?

It happened spontaneously, my friend told me about the event and the whole concept, and I really like it a lot. And now I’m a part of it and quite happy about it. My role during the event will be made clear once you visit it.

How did you find your passion?

My passion is painting, the idea that I can re-create a made-up world of my own, the game itself with the brush and colors for something beautiful makes me feel good. Also, I could say that jumping with a parachute is my passion, it makes me feel free, without limits and restrictions, just flying …

What do you dream about?

I try to accomplish my dreams, it is hard and the price is high.

I dream about many things but my biggest dream at the moment is to visit Tibet.

EYW: We would like to keep her just for us but we have big hearts and if you want to write to her:

F: Radina Georgievа

 

Empty Your Wardrobe Team: HRISI

Хриси

Empty Your Wardrobe Team: HRISI

Nice to meet you, I’m Hrisi!

In order to make it more clear who I am and why I’m part of this lovely ream, I will tell you a little bit more about myself:

At the moment, I’m all about discovering the world and looking for my place in it! My last few months have been quite adventurous which makes me incredibly happy because I’ve never been good at that famous “body at rest” state. I’m happy that I’ve found my way of feeling fulfilled with all my quirks and despite of them.

One of my biggest passions after traveling is Interior design. There is nothing else that fascinates me more and gives me goose bumps like that… Well, excluding good wine, the right kind of music and tasty pasta but don’t let me loose track!

What brought me together with Empty your wardrobe, is our common love for everything surrounding us and the desire to treasure it, to make it more colorful and all smiles. Designing furniture and decoration, as well as fashion, are my biggest weakness, and to be more precise – the well-thought of and different one! As a woman with an artistic sense of living, I’ve always stirred away from the commercial, and as a human being – I’ve always tried to do good deeds and to be useful!

What better than the opportunity of combining all of that at once?

I would be happy for everyone to find little pieces of themselves in those words and join us so we can prove that it’s possible for change to come from within ourselves! Together we can!

 

Empty Your Wardrobe Team: NATI

Наталия

Hi, my name is Natalia and I’m 35 years old. I have a son who is 2 years and 3 months old :). I’ve decided to end my career as a manager and to just be one happy woman and a mother!

I’m participating in the event mainly because of the charity aspect, of course I’m also a fan of the idea of swapping clothes!

I like talking to people, I love working/doing tasks in a team.

I think that the third event will be really something different and people will appreciate it. And we will make sure it is like that.

I will participate in the event as a fashion adviser along with Yana and I will help the visitors in their quests of finding “their piece of clothing”.

Empty Your Wardrobe Team: VERA

Вера

What is your name? Introduce yourself

I’m Vera Georgieva and I’m part of the amazing team of EMPTY YOUR WARDROBE.

What do you do?

I work at Beyond yachting as a charter manager and I’m responsible for the entire process of organizing the charters and taking care that everything goes on smoothly. My profession is both pleasant and interesting.

Apart from management, I am also dealing with different promotional campaigns, modelling, and since quite recently I’m participating in the organizational team of EMPTY YOUR WARDROBE.

What is your role in the team of Empty Your Wardrobe and how did it all happen?

Oh… everything about EMPTY YOUR WARDROBE is very nice. My position in the team is a HOSTESS of the event. I have the “tough” job of welcoming visitors with a smile, plus to involve them in the whole process of the event itself – what the rules are, what initiative we support, as well as questions from them. What’s interesting about this third event will be the workshops that we’ll have, presenting different artists, and also the auction of celebrities and other small surprises. Any information on the before mentioned activities will be disclosed on the EMPTY YOUR WARDROBE website, as well as on the wall of the event.

Our relationship with EMPTY YOUR WARDROBE was quite spontaneous and initiated by me. I said I was going to attend the first event, but on the date in question, I was out of Sofia. I was so very angry… up to the point that I wrote to the organizers that if they needed any help, be it physical or conceptual – I‘m in! They gave me a warm and friendly welcoem, I was immediately involved in the whole organizational process, and as the second edition of events was approaching, we decided unanimously that I be the face of the event and to be welcoming the guests. Since then I have the title – HOSTESS of the event! I was very impressed by the enthusiasm and energy of the main initiators of the idea, they are young girls full of ideas, it’s impossible not wanting to work with such a team.

How did you discover your passion?

Like most girls, I was very fascinated with fashion from a very young age – by fashion magazines, fashion shows and shopping windows. As a little girl, I often transformed my old clothes into new performance pieces, I made model patterns that I stitched by hand or gave to a seamstress. I kept every pebble, every piece of cloth, every button because a new idea could come along later on and these materials would come into use. To this day, I keep some of those creations so they can inspire me again and again.

I support the idea of recycling clothes, having in mind the large production and that we need to be more Eco!

What do you dream about?

Dreams are hopes! There is always something to dream about, to wish for… I don’t set barriers for myself and always dream of things I can achieve or own – I’m a realist! In the near future, I want to travel more, to visit the bigger landmarks in our European neighbors, I have a list ready.:) Traveling is like soul food, touching the life of other nations, disconnecting from the native reality.

Expect pictures soon…

 

 

Вера

Empty Your Wardrobe Team: YANA

ЯНА

What is your name? Introduce yourself

My name is Yana and I work as a visual merchandiser at a leading fashion brand.

What do you do?

My job is to create a setting that is looks esthetically nice and at the same time is commercial enough so it can sell. It requires a lot of creativity, professionalism and fashion sense.

I am a person of art, I’ve been involved with fashion and drawing since I can remember. I’ve graduated fashion design and when it comes to combining pieces of clothes and their transformation into the perfect outfit, I am the right person. I can do that for hours without getting bored – from creating the main vision to the smallest details touch-ups.

Яна

What is your role in the team of Empty Your Wardrobe and how did it all happen?

I became a part of this team because of Peteto who has the incredible ability of discovering and provoking the positive traits of people, as she did with me. And just like that, I became the Fashion advisor of EYW. The idea itself that Petya, Deny and Svetleto have transformed into a real event, seems so easy at first sight but in reality is requires so much effort, organizational skills, time and most of all – desire! The fact that I am part of it makes me happy, motivates me and inspires me to be even more to keep up with fashion trends. It’s interesting to see how people appreciate and enjoy the things that you have long lost interest for. And when it’s for the sake of charity, then things become much more meaningful because it is not just a swapping of clothes…

How did you discover your passion?

My passion is traveling! I dream of traveling the world, new friendships and the discovering of different cultures and people makes me feel complete and recharges me so much!

I have an active lifestyle and don’t like staying at one place for long, recently I’ve been trying different things – yoga, Latin dancing, crossfit workouts – completely opposite activities but what better than diversity.

Яна

What do you dream about?

Waking up with a positive mind and when I go outside to see more smiles and real people!

A glass of wine, an interesting reading piece, good music, pleasant company, time for myself… The little things in life are the sweetest.

Яна

I have a favorite quote from Mahatma Gandhi – “A ma is but a product of his own thoughts – what he thinks, he becomes.” Our dreams are a product of our own imagination and our own minds, which is why everything depends on us.

I think that our dreams are connected to fulfillment of our goals. Like any other ambitious young person, I strive for professional development and growth which we all know is accomplished with a lot of hard work and perseverance. But when you like what you do, the challenges that life throws at you are always worth it.

You like our girls? Share this article and follow us in Facebook for more interesting updates on them.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *