MINOAR ВЛИЗАТ В НАДДАВАНЕТО СЪС СПЕЦИАЛНО СЕЛЕКТИРАНИ ДРЕХИ!

 

Любимите ни хора от MINOAR се включват в търга. За целта са се постарали да представят едни от най-красивите си дрехи, точно пред нашите посетители. Трогнати сме от жеста, който правят за нас и желанието им да помогнат в набирането на средства за  Фондация „Очи на четири лапи“.

Ето какво ни споделиха от MINOAR в кратко блиц интервю и в снимки на артикулите за които можете да наддавате по време на търга.

Следваш ли модните тенденции или следваш своя стил?

Съобразявам се с личните си страсти към съчетанието на облекло. Относно тенденциите, облеклата които правя не са съобразени с тенденции, а точно обратното старая се да могат да се използват от притежателя им всеки сезон.

Всеки има дрехи в гардероба си, които пречат да се затвори. Какво правиш с твоите?

Подарявам ги или ги префасонирам, използвам материала и правя нова дреха.

Какво ще дариш за благотворителния търг, който сме организирали? Има ли история? Разкажи ни я..

С моя партньор решихме да дарим две пелерини, които са олицетворение на нежността и респекта. Едната е пелерина ръчно от хартиена прежда. Направихме този продукт, като символ на уважението ни към хартията и ръцете. Искаме да напомним на хората да продължават да използват ръчния труд и да обръщат внимание на книжните тела. Мислих си „искам да се заровя в книгите и да не излезна от тях“. В последствие дойде идеята за дреха от хартия, защото така ще се сещам, че трябва да отделям време за книгите. Открихме прежда, създадена за производство на облекло. Със същите функции, като памук – пере се, здрава е и издръжлива. Втората сложиш ли я на най-семплия силует, той става изключително атрактивен. Този продукт е много мил за нас, защото е един от най-харесваните ни продукти. Имахме го от вълна, сега го направихме от лен. Има няколко начина на закопчаване, благодарение на две ръчно изработени сребърни копчета. Тя е нашето дете с най-голяма реализация.

Спонтанно ли избираш дрехата, когато пазаруваш, или пазаруваш по необходимост?

Пазарувам платове, от момента в който започнах да се занимавам професионално с мода. Аз нося само мостри на дрехи които смятам да реализирам в продукт.

Ти си повече Еко или повече Его?

ЕКО

Търсим твоя съвет за инициативата „Empty Your Wardrobe”?

Това е повече от великолепна идея! Модната индустрия генерира, толкова много печалби и продукция. Всеки човек има дрехи в гардероба си, които не използва, а някой друг има нужда точно от такива, а размяната може да помогне на някого, какво по-хубаво от това. Скоро разбрах за нея, за което се извинявам, но работата или по-скоро дейността ми ангажира повече от цялото ми време. Съветвам ви, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ. Ние от Minoar ще се включваме във всяка нова инициатива, която организирате!

Вижте какво ще дарят за търга. Истински съкровища:)

Пелерина от хартия.

Направихме този продукт, като символ на уважението ни към хартията и ръцете. Искаме да напомним на хората да продължават да използват ръчния труд и да обръщат внимание на книжните тела. Мислих си „искам да се заровя в книгите и да не излезна от тях“. В последствие дойде идеята за дреха от хартия, защото така ще се сещам, че трябва да отделям време за книгите. Открихме прежда, създадена за производство на облекло. Със същите функции, като памук – пере се, здрава е и издръжлива.

Цена: 432 евро ще е цената в магазините през сезон пролет/лято 2016. СТАРТОВА ЦЕНА ЗА ТЪРГА 150 лв.

1

minoar 4 3 2

Пелерина от лен

Този продукт е много мил за нас, защото е един от най-харесваните ни продукти. Имахме го във вълна, сега го направихме от лен. Има няколко начина на закопчаване, благодарение на две ръчно изработени сребърни копчета.

Тя е нашето дете с най-голяма реализация.

Цена: 216 евро a-сезонна.СТАРТОВА ЦЕНА ЗА ТЪРГА 100 лв.

6

Теа 1 7

5

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *