ТВОРЦИ НА КРАСОТА – ТИЧЕТО

Представете се?

Казвам се Тичето. Занимавам се с маникюр от около 10 години. Правя педикюр, гел лак, изграждане с гел и поставяне на мигли, косъм по косъм. Независимо от това, че имам голям опит и години наред работя като маникюрист, продължавам да се интересувам от новите тенденции в маникюра: поставяне на камани-декорация върху ноктите, релефни и 3D декорации, неонови пигменти и други.

Разкрасявате……

Клиенти, които излизат с усмивки. Важно е за мен е, когато мой клиент ми доведе други клиенти. Така мога да бъда сигурна, че хората, с които се познавам от години, признават работа ми. Нямам професионално изкривяване, но когато видя срещу себе си човек с добре подържани ръце, знам че държи на себе си. Все пак ръцете са нашата визитка.

Разкажете ни как протича един Ваш ден.

Ставане рано, вечно тичане към детската градина. Тичане малко във фитнеса – за по качественно събуждане. След това денят ми минава в среща с различни хора, дошли да се разкрасят, но и да си починат от задушаващото и забързано ежедневие, да се отпуснат, та дори да споделят…

През почивните дни предпочитам разходките сред природата.

Как започна всичко?

Не знам… някак спонтанно, а се оказа, че това не е работа, а удоволствие.

С какво ще ни изненадате в Beauty работилницата?

За посетителите на  Beauty работилницата ще показажа различни и интересни декорации върху нокти; начини, по които всяко едно момиче може да оформи свойте нокти; малки трикове, с които ноктите ни могат да изглеждат добре без много усилие.

Какво е вашето вдъхновение / мотивация?

Прекраснато ми семейство и моята дъщеря, Мария. Най-прекрасното дете, което ме вдъхновява всеки ден и ме прави много щастлива, както и моят мъж, който години наред е до мен и ме кара да се чувствам обичана и желана. Без тях, моята работа нямаше да бъде такова удоволствие.

Споделете снимка от вашето работно място.

Eco Friendly – подкреяпяте ли тази кауза? Споделете няколко съвета как с естесвени продукти да се грижим за своята красота и хармония.

Редовно съветвам клиентите да използват зехтин за кожата на ръцете и ноктите си. Той съдържа полезни съставки, доста е мазен и прониква дълбоко в кожата.

Друг трик: с лимон може да избелите ноктите си.

Какво мислите за инициативата ни „Empty Your Wardrobe”?

Вдъхновяваща! Според мен размяната на дрехи ще бъде нещо забавно, различно и ново. По този начин хората, които присъстват на събитието, освен размяна на дрехи, ще могат и да се запознаят, да разменят мнения, интереси, виждания за живота и всичко около себе си, дори да открият нови приятели.

Търгът на дрехи също е добра кауза. По този начин ще може да се помогне на хора, намиращи се в трудно положение.

Contacts:

FB: Ticheto Nails

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *