ТВОРЦИ НА ИДЕИ – КНИЖЧИЦА

Представете се?

Аз съм Боряна Ташева-Иванова.

Майсторите…

Сложно е да определя  това, което правя с една дума. Завършила съм ландшафтна архитектура, а след това и архитектура. В момента практикувам и двете професии и това ми носи истинска наслада. Харесвам  направленията, в който работя. Обичам да създавам, както сгради, така и да правя озеленяването към тях. Работата ми е адски разнообразна – проектирам от пречиствателни станции, през жилищни сгради до хотели и бизнес центрове.

Разкажете ни как протича един Ваш ден.

Ставам към 6 часа и пия кафе. Водя дъщеря ми Анна на ясла и към 8 съм в офиса. Следва цял ден изпълнен със срещи, телефонни разговори и чертаене на разнообразни архитектурни проекти. Успявам да се прибера към 7 и се отдавам на домакинстване и сън. И после всичко отначало.

А как започна всичко?

Всично започна, когато бях на 4 години. Тогава вече знаех какво работи баща ми и исках и аз да стана архитект. Така, 24 години по-късно сбъднах мечтата си. Обожавам професията си.

С какъв проект сте се захванали сега? Разкажете ни?

В момента  се занимавам с проекта Книжчица.  Аз и две приятелки правим  ръчно изработени, тихи книжки за деца. Оказа се по-сложно от колкото мислихме в началото и всеки ден е предизвикателство, но усмивките на децата, когато получат своята книжка, ни кара да продължаваме напред.

Събуждате се и…си правя кафе. Не мога без кафе сутрин.

Заспивате с … план за следващия ден. Обичам всичко да ми е организирано.

Какво е вашето вдъхновение / мотивация?

Моето всичко- дъщеря ми Анна. <3

Споделете снимка от вашия дрешник.

Eco Friendly – подкрепяте ли тази кауза?

Да! Трябва да мислим за планетата, на която живеем и подкрепям такива каузи.

Какво мислите за инициативата ни „Empty Your Wardrobe”?

Много ми харесва. Била съм на предните две събития и ми действа много разтоварващо. Тръпката от търсенето на „съкровища“ по закачалките  е уникална.

Contacts: 

FB: Boriana Tasheva

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *