Mishe

ТВОРЦИ НА ИДЕИ – MISHE

Empty Your Wardrobe ще бъде с красивите бижута на Mishe, създадени специално от Йоанна за третото ни събитие.

Представете се ?

Казвам се Йоанна. По професия лекар, по странични занимания – какво ли не! И понякога много говоря – сами ще се убедите.

Майсторитe…

Правя бижута от въжета. И малко от стъкло. На пръв поглед супер различни като концепция, но като краен резултат – смели аксесоари за уверени момичета.

Йоанна

Разкажете ни как протича един Ваш ден.

Ставам на автопилот и някъде по средата на пътя за работа, докато се опитвам да наваксам няколко минути от обикновеното си закъснение, се разбуждам.

През деня се опитвам да свърша максимален брой задачки..или поне да не забравя нещо важно, като съчетавам работа на две места (както повечето ми колеги) с обещания от типа “тази седмица вече наистина ще се видим“.

Няколко пъти в седмицата вечер ходя да се катеря в зала с приятели, като пропорциите същинско трениране спрямо бъбрене широко варират.

 

 

А как започна всичко ?

Клиширано казано, когато животът ти даде  лимони, направи си лимонада. Дойде момент, в който работата ангажира и уикендите ми по особен начин и стана така, че хем не можех да пътувам събота и неделя, хем ми се освободи време, в което никой друг не е свободен.

Но по-важното е, че приятелите ми вложиха толкова много енергия и толкова много повярваха в това начинание, че в един момент не вървеше да кажа “готово, наиграх се, новата прищявка е..”, за разлика от много други пъти.

Mishe

С какъв проект сте се захванали сега ? Разкаже ни.

С най-същественият – живот!

С ежедневно търсене, усещане, изживяване, планиране, балансиране между работа, приятели, емоции, хобита, очаквания, задължения. Знаете как е!

Събуждате се…

Събуждам се и отварям очи с нова доза надежда

Заспивате с…

Обикновено “преживям” хубавите емоции от изминалия ден. Ако няма такива на хоризонта, си мечтая на воля.

Какво е вашето вдъхновение / мотивация ?

Най-точният отговор може би е: крайният срок. Но да бъдем по-поетични. Обожавам контраста между образа ми на лекар – бяла престилка, определен етикет, консервативни и задължително обосновани решения със света на ръчно направените нещица, където всичко е шарено, непринудено и колкото по-освободено, толкова по-добре. Все едно са два паралелни свята. Много е забавно! И не на последно място, чувството, че съм част от една нова култура и запознанствата ми с хора, които според мен ще дадат културния привкус на страната ни в обозримото бъдеще, е прекрасно.

Споделете снимка от вашия дрешник.

Mishe
гардероб Йоанна
Mishe
чекмедже Йоанна
Mishe
дрешник Йоанна

Eco Friendly – подкрепяте ли тази кауза ?

Да, да, да! И затова целенасочено не брандирам хартиените торбички за бижутата. Reuse!

Какво мислите за инициативата ни ?

Това е прекрасен начин да не жертваме суетата и красотата, но да не ставаме консуматори. Светът има нужда от точно такъв тип мислене!

Contacts:

FB: MISHE Handmade Jewelry & Accessories

Web: http://www.misheartbox.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *