EMPTY YOUR WARDROBE – PART I

Първото ни събитие Empty Your Wardrobe на 27.09.2015 г. премина с огромен успех. В клуб Switch се събраха над 500 души, които свободно споделяха своите дрехи. Всички бяха изключително доволни от новите си находки. Всички присъстващи подмениха гардеробите си напълно безплатно. За доброто настроение се бяхме погрижили с уелкъм дринк на входа и вкусни сладки.

Осигурени бяха пробни, щендери и голям брой закачалки. Разменяха се свободно дрехи, аксесоари, обувки и спортни екипировки. Единственото ограничение, което бяхме поставили, е дрехите да са чисти и добре изглеждащи, като артикулите не надвишават
10бр. Без ограничение беше бройката, с която да се прибереш. Дрехите, които останаха след събитието, бяха дарени в благотворителна организация.

Нашата цел е да насърчим споделянето на ненужни дрехи, вместо тяхното изхвърляне. За това
организираме поредица от социални събития, където хората могат свободно да разменят дрехите, които са им вече непотребни с други, дошли по същата причина.
Нека ненужното за един да бъде новото бижу за друг. Ние вярваме, че можем да вдъхнем нов живот на Вашите дрехи, както и да създадем нови емоции, чудесно изживяване и нови запознанства.