Усмивката на Въртидрешка Disco – Пламена Владимирова

Пламена Владимирова е дизайнерът зад Blackout label. Тя вярва , че е нужно всеки човек да има собствен почерк към личния си стил и да се откроява , дори и незабележимо понякога- да носи собствения си вайб.

Пламена ще бъде нашия и вашия верен помощ, на следващото издание на Въртидрешка. Ще я познаете по Усмивката:)

Blackout label се ражда през 2014 с идеята за една по- нестандартна красота.

Създателят на лейбъла, Пламена Владимирова, винаги е експериментирала с обществените норми за красота и крайностите.  В търсене на „онова, което никой го няма“ и базирайки се опита си като стилист, дизайнерката се  запалва по макрамето (специфичен начин за завръзване на възли). Трансформирайки го,Пламена  създава своите бижута.

blackout label

Аксесоарите на Blackout  label се категоризират като „индустриално макраме“ : комбинация от добре познати техники макраме и индустриални материали.

Всеки артикул е  абсолютен уникат и никога не се разработва повече от една бройка от даден модел.Бижутата са изключително персонални, и всяко едно намира точно определения за него собственик.  Плетките и комбинациите са направени за смели жени, които не се страхуват  да  се откроят и да бъдат забелязани.

BLK

В световен план, BLACKOUT LABEL има клиенти от КАНАДА, АМЕРИКА, БРАЗИЛИЯ, ХОН КОНГ, АВСТРАЛИЯ ,РУСИЯ И ЕВРОПА. ЗА 2015  е селектиран измежду 160 кандидатури от цял свят, да вземе участие в един от най- големите форуми за  contemporary art & jewelry  на Балканите- AUTOR в БУКУРЕЩ,Румъния.

А, 2016г, брандът е включен в   селекцията 100те най- добри  contemporary artist в света за 2016/2017г.Капсулната колекция #threadfiction  замина за Испания,  седмица нкъдето е представена в следващия голям  форум за contemporary art  ЕSPAJOYA, Испания.

 

Април месец  2017г-брандър взе участие в MILANO DESIGN WEEK с капсулната колекция #puzzle.me , която беше специално представена заедно с още около 15 световни бранда за  contemporary  jewelry  в специално разразботен  TEMPORARY SHOP , ситуициран  в едно от халетата през цялата Milano design week.

The Blackout label, разработва освен  дамски колекции и мъжки колекции, които също имат страхотен успех и измежду мъжката аудитория.

BLK

No Comments Yet.

Leave a comment