Въртидрешка vol. 6

Последното ни събитие Въртидрешка се състоя на 15.04 неделя във вече познатия ни клуб Culture beat. Отново видяхме обичайните лица, което много ни зарадва. Забавлявахме се, пихме Aperol и си намерихме по нещо ново за летния стайлинг. Много приятно изненадани бяхме от хубавите дрешки за размяна, които видяхме, и което ни доказа, че постоянството ни води до резултати. Щастливи сме и, че нашите приятели от Скрито в Скрина отново зарадваха най-малките ни фенове с прекрасни детски дрешки.Този път организирахме дрешките цветово. Как го намерате? Смятате ли, че това води до едно по-приятно преживяване?

Също така всички посетители можеха да се насладят на творчеството на вече утвърдени или нови български дизайнери, сред които бяха пламенната Пламена Владимирова от Blackout Label. Елена Шемтова от Zelena Art отново ни изненада с един по-различен дизайн. Николета Бинева представи кожените си изкушения.

Едно ново попълнение на пазара СилвиБижу с осъвременените й изработки на български шевици, представиха за пръв път колекцията си. ArtLab Accessories пък ни зарадваха с тренди чорапи, които няма как да подминеш. Бяхме се погрижили и за красивия вид на посетителките. Арина Митева организира грим сесии, а декоративната козметика разбира се беше в лицето на My mineral makeup (никога не им изневеряваме!). Не подминахме и натурална грижа за кожата заедно с Q&Q naturel.

За децата бяхме подготвили мечтата за всички родители – тихи книжки от Книжчица и меки кукли от Kugo Art! Разбира се не забравихме,че и домът ви се нуждае от refresh и за това разчитахме на Mo&Bo Creative House да ви консултират. Бяха ни подготвили и лазер, с които всеки можеше да си остави желаното послание върху дървена папионка или молив!

За доброто ни настроение и желание за обмислени „покупки“ се погрижиха момчетата от ARTificial Minds.Те ни доказаха за пореден път, че пазар без музика не става! А ритъмът, който подбраха, беше най-доброто решение за приятна неделя!

Значимо за нас с тази Въртидрешка бяха и каузите и проектите, които успяхме да подкрепим, и да им дадем гласност. От една страна, продължаваме да сме в подкрепа на „Отвори очи“. От предните събития знаете, ги подкрепяхме не само финансово, но и популяризирайки каузата им. За нас беше изключителна чест да бъдем поканени на „дипломирането“ на випуск О миналата година. Но един социален проект не ни стига.

Посетихме клиниката на фондация „Четири лапи“ и виждайки ситуацията, в която се намират, си казахме „Искаме да сме част от това!“ . За това взехме решение, освен да прекараме един ден при тях, бивайки наблюдатели на ежедневните ситуации, с които се сблъскват, да споделим и с вас. Беше страшно приятно и почувствахме толкова любов от животните там, че ни се прииска да ги вземе всичките! Всяка започна да звъни на семейства, гаджета и приятели с въпроса „Искаш ли куче?“, „Знам, че винаги си искал/а коте!!“ А чувството за хумор и гостоприемството на ветеринарите направо ни омая. Но уви, нямаме качества, които да са им необходими в клиниката, освен много бърбривост, така че се върнахме на първоначалния план – да ги подкрепим посредством Въртидрешка. 

Какво стана с дрехите от Въртидрешка, ще запитате? Сигурно се питате какво правим ние с тях? Ние подбираме все още симпатични по наша преценка дрешки и ги отделяме за начален старт на следващата Въртидрешка. Останалата част се разделя по две направления – проект Плетчица и Колекция ЗОВВ, която предстои. Вие сте създателите на ЗОВВ! От Вас черпим вдъхновения и Ви благодарим!

Надяваме се и Вие сте споделили нашите положителни емоции от тази така „не слънчева“ неделя и ще се радваме да се видим и следващия път! А до тогава сме винаги насреща да Ви отговорим на всички въпроси и да приемем мнение и препоръки.

Снимки: Пламен Първанов Мирела Спасова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *