Empty Your Wardrobe Part III

EMPTY YOUR WARDROBE – PART III

Третото по ред събитие Empty Your Wardrobe се проведе на 10.04.2016 г., в споделено пространство за изкуство, хора и събития Gallery 2.0. Този път сценарият беше променен и дрехите бяха предварително подредени за посетителите, които имаха равен старт преди размяната. За приятното прекарване се бяхме погрижили и с интересни работилници: Работилници за рисуване на керамика и текстил ( Елена ZeLena ,Dalue) , Рисуване с кана по тялото ( с очарователната Сачи, която успя да плени всички), Работилници по Красота – професионален грим от Clarins; бързи, модни и летни прически от Fil’s Point, както и атрактивен маникюр от Ticheto Nails .

Вкусен кетеринг направиха от FitMode – здравословно и вкусно меню от закуски, предястия, обяд.

В края на събитието се състоя благотворителен търг с дрехи и аксесоари на популярни лица като, Асен Блатечки, Яна Маринова, Белослава, Прея, Александър Сано, Сантра, Радина Кърджилова, Деян Донков, Део, Джули и Мартен Роберто, DIM4OU, Антония Йорданова, Силвестър (Братя Мангасарян), Симона Халачева, Ирра, Светла Иванова, Иван Радуловски и др. Всеки имаше възможност да наддава и по този начин да се сдобие с дреха и автограф на известна личност като по този начин подпомага за отглеждането на малките кученца от Фондация Очи на Четири лапи.

Събраните средства бяха преведени по сметката на Фондация Очи на Четири лапи, в помощ на проекта им за обучение на кучета водачи. Със събраната сума от 1590 лв. успяхме да подпомогнем част от процеса по обучение и отглеждане на кутретата от клас „О“ – (с буквата „О“ започват имената на кученцата). Водещият на търга – Павел Владимиров, успя да допринесе за страхотната атмосфера, както с добрите си умения на търговец, така и със страхотното си чувство за хумор.

С третото поред събитие нашата мисия за Устойчива и Споделена Мода придоби още по-голяма популярност, повличайки със себе си много популярни лица от родния шоу бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *