ЗАРОВЕНИТЕ СЪКРОВИЩА НА ВЪРТИДРЕШКА

Дни преди четвъртото събитие на ВЪРТИДРЕШКА, решихме да разпитаме пет мацки какво са открили на предишните събития и да ви позволим да „надникнете“ в гардеробите им. Дълбоко вярваме, че ще ви покажем какви съкровища могат да бъдат открити, както и да ви вдъхновим за разходка предстоящата неделя до betahaus Sofia и кой знае – може вие да сте следващите в тази статия.

Вижте и прочетете какво са си намерили няколко градски мацки на нашите събития:

Първа разпитахме Силвето, която ни разказа с ентусиазъм за черно, кожено яке и блуза на Макс Мара.

Избрах ги, защото напълно отговарят на моя стил. А и марките също, често пазарувам от тези вериги. Даже се бях запътила да си купувам кожено яке, а то само ме намери .

Много се изкефих на това, че бях изпрани и чисти. С кеф да си ги вземеш и да си ги занесеш в къщи. Точно както сте написали “каквото занесеш…такова ще получиш”:) .

Веси Георгиева ни изпрати снимка на своите находки от последното събитие и сподели с нас следното:

Не обичам да ровя в магазините и разчитам на интуицията ми да ме привлече към дадена дреха. Тези три находки ми дават три различни визии и три различни настроения, всяко по себе си уникално. Благодаря ви, гардеробчета! Целувкии!

Елена, едно от слънчевите лъвчета в екипа, като я попитах с какво ще ми се похвали и има ли си любимо нещо, открито на ВЪРТИДРЕШКА, вече знаех отговора:

Още първото събитие, изключително се радвах, че моите неща намераха нови собственици  бързо. В началото нищо не откри мен, освен приятелките ми с виното. :) Точно преди да си тръгна, до мен едно момиче остави полата, която ми се усмихна. А малко след това попаднах и на тази блуза и смятам, че си подхождат перфектно, не мислите ли? Късметлийка съм си.

Светлето е един от основните организатори, които стоят зад идеята, Попитах я, дали е имала време на някое от събитията да разгледа и може би също да зарадва самата себе си с плодовете на собствения си труд, а отговорът й ме изненада приятно:

Сетих се какво си взех – много интимна и с почерк дреха: Сачи сподели с нас и се включи в размяната с нейно сари – от личния й гардероб. Донесла го е от последното си посещение в Индия. Впечатлена съм от нейната душевност, енергия и аура. Смятам, че и тази дреха носи почерка й и тази омайност, която витае около нея. Нямаше как да не го взема за себе си.

Вдъхновяващо,нали?

Чакаме ви на 02.10. в betahaus Sofia, за да намерите и вие своето съкровище. Не забравяйте, че ще има и стилист, който ще наблюдава за най-добрите комбинации и вие може да си тръгнете с още награди от нас! Имаме и още изненади, но повече за тях – в деня на самото събитие!

Щастливо откривателство,

Автор: Цветана Кулинска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *