SummerVibes – EZ Life Opening Party SS16

На 19-ти юни EZ Life Pool Party откри сезон 2016 със специалното участие на Dim4ou и DJ HAPPY и с официалната подкрепа на модния бранд 1INMIND, който зарадва част от гостите с лимитирани тениски от лятна колекция. Домакин на откриването беше панорамната тераса на хотел Интернационал – Skyfall Zone, който през последните години се наложи със своя инфинити басейн, предпочитан като топ дестинации за организиране на дневни партита в Златни Пясъци.

Несъмнено може да заявим, че една от най-горещите точки това лято отново ще бъдат партитата, организирани от EZ Life. „За шеста поредна година ще съчетаем неуморимото чувство на летния дневен живот и лукса край басейна, под звуците на доказани диджеи и изпълнители. Идеална възможност да направите лятото си незабравимо, в компанията на приятели и на място, където парти-животът е на високи обороти и всички се забавляват истински.“

Dim4ou

#DAYTIME Pool Party, както го наричаме ние, е един съвсем нов начин на забавление, който се наложи през годините със своята уникална атмосфера. Събитията бързо се превръщат в една от най-горещите дестинации за развлечения през деня и са част от „парти програмата“ на всеки местен.

Фотограф: Marchella Ivanova – Design & Photography

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *