1INMIND

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ – 1INMIND / COCO NAIL HOUSE

 

 1INMIND са част от нашите партньори. Повече за бранда ни разказаха Весо, Мартин и Кирил Ангелов.

Представете се?

Ние сме Весо Янчев, Мартин Митев и Кирил Ангелов – приятели, колеги и бизнес партньори. Завършили сме Международни Продажби и Маркетинг Мениджмънт в Хорсенс, Дания. А в момента развиваме свой собствен моден бранд – 1INMIND.

Майсторите….

Съвършенството се крие в простотата – затова няколко думи са предостатъчни да опишат нашия труд и творчество – качество, дизайн, дух.

1INMIND

Разкажете ни как протича един Ваш ден.

Тримата сме много различни, всеки от нас се е специализирал в определена сфера и се допълваме. Весо набляга на бизнес администрация, Мартин на развитието на бранда, а Кирил на PR. Нямаме скучни дни. Един наш ден е съвкупност от срещи с нашите партньори в бизнеса – множество подизпълнители, адвокати, счетоводители, IТ, фотографи, дизайнери. Понякога всичко се превръща в лудница, но лудница, която несъмнено те кара да се чувстваш жив.

А как започна всичко ?

Всичко започна преди няколко години в Дания. Тогава бяхме състуденти и често прекарвахме времето си заедно. Говорехме за бъдещето си и кой какво иска да постигне в живота. Може да се каже, че това беше моментът, в който се зароди идеята да създадем 1INMIND. Също така, докато бяхме в Дания имахме, невероятната възможност, да работим в централния склад на BESTSELLER за Европа, където научихме много. Това може би също помогна …

1inmind

С какъв проект сте се захванали сега? Разкажете ни?

Без да навлизаме в подробности, ще се доверим на фразата – „една снимка казва много повече от 1000 думи“.

 

Събуждате се и…

Всеки от нас е различен на много нива, но има едно нещо, което никой от тримата не може да оспори – прелестта на горещата чаша кафе сутрин. Шегата настрана, събуждаме се с мисли за отминалия ден, за предстоящия и с планове за следващия.

Заспивате с…

Зависи…. най-често с усмивка и удовлетворение от свършената работа през деня. Но има и дни, когато до такава степен сме обладани от дадена идея, че не се спи докато не се направи поне една крачка в осъществяването й.

Какво е вашето вдъхновение / мотивация?

Да дадем на хората повече отколкото те очакват.  Да създадем продукт, който ще ги кара да се чувстват добре, както физически, така и емоционално.

И тримата споделяме една неизчерпаема амбиция да сътворим нещо което ще се оцени от хората, до които успее да стигне.

Eco Friendly – подкрепяте ли тази кауза?

Силно! Нашата планета трябва да бъде пазена от самите нас. Ресурсите на земята са изчерпаеми, а като че ли много хора забравят това и продължават да експлоатират природата – дърветата биват изсичани, водите, въздуха и храните замърсявани с какви ли не химикали, цели животински видове биват убивани за техните кожи и много други примери. Макар и да нямаме голяма възможност и силата да създадем голямо въздействие, правим малкото, което можем за да не вредим на природата. Един малък пример е, че в нашата колекция използваме Eco-кожа.

Какво мислите за инициативата ни „Empty Your Wardrobe” ?

Тя е олицетворение на новото начало. Транзиция от старото в ново.

Contacts:

FB: 1INMIND

Web: http://www.1inmind.co.uk

 

 

combo logo

COCO Nail Sofia са част от нашите партньори. Съпричастни с каузата ни събиране на средства за подпомагане Фондация „Очи на Четири Лапи“, решиха да участват и дадат своя принос с внимателно подбрани, красиви дрехи, които срещу изтъргувана сума, могат да станат ваши.

екип Coco Nail House

 

На БЛИЦ въпросите отговори Гергана Баева, Управител Coco Nail House.

Гергана Coco Nail House

Следваш ли модните тенденции или следваш своя стил ?

Вярвам, че модерно е това, което ти отива. Не следвам тенденциите на всяка цена, но, ако открия моя стил в тях, не се колебая. А често точно така се получава…

Всеки има дрехи в гардероба си, които пречат да се затвори. Какво правиш с твоите ?

Обикновено ги подарявам на приятелки, дарявам или рециклирам.

Какво ще дарите за благотворителния търг, който сме организирали? Има ли история? Разкажи ни я…

Ние сме може би най-нестандартният участник в търга, защото сме не един, а двайсет – екипът на COCO dry bar & nail house. Съответно всеки е дарил по нещо. Направихме няколко сета, от по три артикула от нашия СОСО щендер.

щендер Coco Nail

Разбира се, има и такива, които са самодостатъчни 😉 Историята – много е различна при всеки, моите специално са от моя „слаб период“, едни от малкото дрехи, които съм запазила с надеждата някой ден да се вмъкна отново в тях… Но каузата си заслучава и предпочетох някой друг да им се радва.

Спонтанно ли избираш дрехата, когато пазаруваш , или пазаруваш по необходимост ?

Винаги трябва да има емоция в пазаруването, а обикновено най-добрите находки се откриват, без да ги търсиш. Когато е необходимост, често отнема повече време да откриеш правилната дреха.

Ти си повече Еко или повече Его ?

Опасявам се Его, но без да съм разточителна.

Търсим твоя съвет за инициативата „Empty Your Wardrobe” ?

Прекрасни сте, кураж с инициативата. Трудно мога да ви дам съвет при положение, че вече се занимавате с нещо толкова благородно.

Contacts:

FB: COCO dry bar & more

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *