НАДГРАДИ СЕБЕ СИ! СПЕЧЕЛИ БЕЗПЛАТЕН КУРС НА „ВЪРТИДРЕШКА“.


Призоваваме всеки, който се чувства достатъчно свободен, да предизвика себе си и да направи нещо ново! UpGrade U предлага на всеки, заплатил своя вход в деня на събитието, да опита късмета си и да участвате в томболата за безплатна първа сесия в курс по „Себереализация чрез АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО“ – арт техники за вътрешна свобода. Томболата ще се проведе в 16.30 часа в същия ден.

15 души ще спечелят безплатна сесия, която ще се проведе на 09.10.2016 г. от 16:00 до 18:00 ч. на бул. Янко Сакъзов 3. Един от 15те участници ще спечели пълния курс чрез томбола в края на сесията.

И тъй като подобен абстрактен курс се описва трудно, оставяме Александра Александрова от Go guide, която го посети, да ви разкаже за неговата мисия: свобода!

„Когато комуникираме с хора, често се случва да бъдем мнителни. Изпълнени сме с подозрения и съмнения. Трудно се доверяваме. Трудно отваряме вратите на онова вътрешно Аз. То винаги остава скрито някъде зад високите стени на несигурността и ежедневните тревожности. Вътрешните ни демони вкопчват пръстите си в гърлата ни и не ни позволяват да общуваме нормално. Сами блокираме положителната енергия, която би могла да ни прегърне. Блокираме телата, умовете, душите си.

14409026_10207493155343288_423774628_n        14397934_10207493155463291_1011767346_n

Звучи почти невъзможно, но всеки недъг на характера може да бъде изтръгнат, излекуван, оставен в миналото. А когато за това помага един актьор, от когото можем да се учим и, на когото можем да се доверим, тогава резултатът е безупречен. Михаил Милчев е актьор, но не точно. Той е лектор и не съвсем. Всъщност Михаил е една огромна театрална вселена, а курсът „Арт техники за вътрешна свобода“ е изцяло един отделен свят. Свят, в който непознатият е приятел и не е страшно да хванеш ръката му. Свят, в който можеш да споделиш страха си, доверявайки се на някого. Свят, в който раздвижваш всяко заспало мускулче в тялото, разсмиваш се, скачаш, крещиш с всичка сила, рисуваш, ставаш актьор, ставаш добър, смислен, безгрижен и преди да си усетил, ставаш свободен“

14389853_10207493155423290_632350952_n         14388958_10207493155503292_897605198_n

Можете да бъдете актьори и без да се качвате на голямата сцена или да ви дават на голям екран, можете да изиграете най-голямата си роля, тази във вашия собствен живот, а сценарият и написването му е само във вашите ръце!

 

UpGrade U е инициатива и школа за свободни души, които вярват, че винаги има време да се развиваш, да дадеш воля на творческото в теб и да бъдеш по-доброто си Аз.

„НаДгради се, награди се“ е не просто слоган, а лична кауза на хората, които стоят зад инициативата, убедени в това, че всеки обичащ себе си човек ще намери време да поработи над  мечтите си и тяхното осъществяване. Да се наГрадим с време за себе си в забързаното ежедневие е нещо, което често забравяме да правим, притиснати от куп задачи. А не е ли това, към което се стреми душата ни, за да се събуждаме заредени и готови за нови малки победи?

Инициативата предлага уютна и вдъхновяваща среда, в която „уж случайно“ се „надушват“ хора, със сходни интереси, които вибрират на еднакви честоти, споделят, обменят идеи, мечтаят и израстват заедно!

Всеки, който имате желанието да се развива творчески, има възможността да го направи в няколко направления. За любителите на модата, които искат да я превърнат в свое хоби или ново бизнес начинание, екип от дизайнери са готови да предадат своя практически опит в неформална среда, зареждайки с ударна доза вдъхновение.

Зад артистичните личности с афинитет към театъра и киното застават режисьори и актьори, които с искрено желание и ентусиазъм отворят широко вратите  към нови знания, партньорства и артистични проекти.

И не на последно място, за всеки тръгнал по пътя на личностното израстване и свобода са специалните разработените курсове и уъркшопи. Пътят към свободата е индивидуален процес, който за всеки идва в различен етап от живота му, но пък този път е по-лек и приятен, когато по него срещаш хора, като теб, с които да го извървиш рамо до рамо.

Кристина Атанасова

Повече информация на: Себереализация чрез АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *