ИРРА

НАДДАВАЙ ЗА СВОЯ ИДОЛ! БЛИЦ С ИРРА

БЛИЦ С: ИРРА

Всеки ще има възможност да наддава на благотворителен търг за дрехи и аксесоари на известни български личности. Сдобивайки се с дреха или аксесоар на своя идол, печелившите в търга получават и автограф за спомен.

Търгът е с начален час 15.00ч. в деня на събитието „Empty Your Wardrobe Part III“.

Със събраните средства целим да помогнем за нуждите на Фондация „Очи на четири лапи“.

В следващите дни ще обърнем специално внимание на благотворителния търг с вещи на известни личности, като чрез БЛИЦ интервюта и снимки, Ви ги представим.

Днес Ви представяме: ИРРА

Ето какво ни разказа тя…

Следваш ли модните тенденции или следваш твоя стил?

Следвам собственият си стил който е доста ексцентричен на моменти. В последно време съм силно завладяна от народните носии. Комбинирам съвременните си дрехи с пафти или престилка със шевици, обичам цветя в косите… Освен това съм щастлива, а щастието е винаги на мода.

Всеки има дрехи в гардероба си, които пречат да се затвори. Какво правиш ти с твоите ?

Моят гардероб се затваря лесно, защото много често го разчиствам. Подарявам дрехи на приятелките си или ги дарявам . Така винаги имам повод да си купя нещо ново и усмихвам някого с подарък. Имам онлайн магазин за Български дизайнери, което улеснява пазаруването ми. Не обичам да обикалям по магазините. Цялото това суетене и пробване ме натоварва. Или отивам конкретно някъде, където знам какво търся или си поръчвам онлайн.

Какво ще дариш за благотворителния търг, който сме организирали? Има ли история? Разкажи ни я…

Дарявам една от ангелските си гривни, които изработвам сама. Направена е от полускъпоценни камъни и е заредена с рейки. Следвала съм цветовете на чакрите и на ангелите. Всичко изработено с любов и желание носи радост и късмет на човека, който го носи.

 

Спонтанно ли избираш дрехата, когато пазаруваш, или пазаруваш по необходимост?

Много често се влюбвам в дреха от пръв поглед. Веднага знам с какво и кога ще го съчетая. От скоро се опитвам да избягам от любимото си черно, и сега гардеробът ми е пролетно цветен.

Ирра

Ти си повече Еко или повече Его?

Аз съм си аз и следвам желанията си. Понякога съм еко, понякога съм его, понякога съм екстремно луда. Всеки път е различно.

Търсим твоя съвет за инициативата „ Empty Your Wardrobe”?

Инициативата е прекрасна!

Честата смяна на дрехи в гардероба, променя енергиите и води само до хубави неща. Колкото и да ви е любима една дреха, не я ли сложите поне два пъти в сезон, значи нямате нужда от нея. Не купувайте излишно количество дрехи, само защото е “модерно”.

Освободете се от клишетата, разчупете моделите и дарявайте радост. Няма нищо по-хубаво от това да подариш щастие, а както всички знаят щастието не струва пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *