Mo & Bo creative house

ТВОРЦИ НА ИДЕИ – Mo & Bo Creative House

Представете се?

Ние сме Моника Иванова – Мо и Николай Костадинов (Боцко) – Бо. Мо „отговаря“ за изкуствата, а Бо за техническата част. Даваме идеи и акъли един на друг и се допълваме.

Майсторите…

Всичко, което може да се майстори. Интересни са ни различни сфери – бижута, керамика, текстил, стени, осветление… Всичко, което може да се нарисува, всичко, което може да се сътвори с 4 ръце, инструменти и различни материали 🙂

Mo & Bo creative house

Желанието ни е да правим нестандартни, интересни и забавни неща, които не можеш да си купиш от магазина. Имаме много идеи, а осъществяваме и такива на приятели и клиенти, които искат да имат нещо уникално, но нямат възможността да го направят сами

Разкажете ни как протича един Ваш ден.

Борим се с дракони и зли вещици на работа хаха, прибираме се вкъщи, творим, готвим , виждаме се с приятели.

А как започна всичко?

И двамата сме сръчковци и обичаме да си майсторим разни неща. С течение на времето започнахме да майсторим и за приятели. Съвсем скоро направихме и Facebook страница. Следващата стъпка, към която се целим, е магазинче-работилничка.

С какъв проект сте се захванали сега? Разкажете ни?

Имаме много идеи, а малкото оставащо време след работния ден не ни стига, за да ги реализираме всичките. Проектите, които довършваме в момента, са ръчно рисувани, коркови подложки за чаши, пухкава лампа-облак и декорирани чаши. Съвсем скоро ще ги видите.

Събуждате се и…

Натискаме бутона Snooze, след това и пак, и пак, и пак , и когато най-накрая успеем да станем, си правим кафе.

Заспивате с… Любимият човек до себе си и телевизия.

Какво е вашето вдъхновение / мотивация?

Черпим вдъхновение отвсякъде. От улицата, от интернет, от сънища, от обикновените неща. Всеки предмет в нашето ежедневие може да се модифицира, така че да ни стане любим. Нещо просто и обикновено да се превърне в интересно и различно. Да те накара да си кажеш „Ха! Колко яко!“. Към това се стремим.

Споделете снимка от вашия дрешник.

Mo & Bo creative house

Eco Friendly – подкрепяте ли тази кауза?

Допреди да ни зададете този въпрос и да прочетем статията ви 40 ЛЕСНИ НАЧИНА ДА СИ ECO-FRIENDLY, си мислихме, че сме Eco НЕ Friendly, но се оказа обратното. Случайно или не, сме избрали да живеем по споменатите от вас препоръки.

Какво мислите за инициативата ни „Empty Your Wardrobe”?

Много ни харесва. Мислим, че трябва да има повече такива инициативи за най-различни неща, защото всеки у дома си има поне няколко неща, които не ползва, но може да са полезни на друг.

Mo & Bo creative house

Contacts:

FB: Mo & Bo creative House

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *