emptyyourwardrobe

Събитие – Empty Your Wardrobe Part III

И ето ни на прага на нов сезон, с нов регламент, нови участници и много изненади.

Каним те да се включиш в третото събитие „ Empty Your Wardrobe”. Заповядай в Gallery 2.0, в Неделя на 10-ти Април, 2016г. от 11.00 ч.-17.00 ч. , за да обмениш гардероба си и да се заредиш положително с много емоции.

Приканваме те да донесеш в деня на събитието всички дрехи, които не носиш, за да ги размениш за други, от които имаш нужда. Изискването ни е дрехите да са запазени, чисти и добре изглеждащи, като молим артикулите да не надвишават 30 бр. ( до 10бр. дамски, до 10бр. мъжки, до 10бр. детски). Знай, че качеството на това, което ще имаш възможност да избереш и вземеш, зависи от това, какво ще донесеш! Няма ограничение в бройката , която искаш да вземеш обратно със себе си.

Организираме ТЪРГ с дрехи и аксесоари на известни личности, чиято цел е да събере средства за Фондация „Очи на Четири Лапи“. Също така, може да вземеш участие във всяка от четирите Работилници по Красота, Керамика, Рисуване върху текстил и Къна.

Ето го и новият регламент, както и подробности в деня на събитието:

От 11.00 ч.-13.30 ч. – в този часови диапазон ще очакваме да донесеш своите дрехи и аксесоари, за да можем да ги подберем и закачим по закачалките. През това време няма да можеш да взимаш обратно дрехи със себе си. За да не скучаеш, сме организирали Работилници по Красота, Керамика, Рисуване върху текстил и Къна, в които да се включиш.

Точно в 13.30ч. – всички дрехи и аксесоари, които сте донесли, ще са на ваше разположение. Всеки може да направи своя избор и да обмени гардероба си. Правим това, за да има равен шанс за всички присъстващи.

От 15.00ч.-16.30ч.- ще се проведе ТЪРГ с дрехи и аксесоари на известни личности, в който вие ще имате възможност да закупите техните артикули, а ние – да дарим събраните средства към Фондация „Очи на четири лапи“.
Печелившите в наддаването ще получат и автограф на своя идол.

17.00ч.- край на събитието.

Следете нашата фейсбук страница за подробности около събитието: empty your wardrobe

Вход 5лв.
От всеки събран вход ще се отдели сума, която отива за дарение към Фондация „Очи на Четири Лапи“.

Oчакваме те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *