ТВОРЦИ НА ИДЕИ – NIXA

Представете се?

Ние сме Даниела и Мария, двете имена, които се крият зад Nixa .

Майсторите….

Дрехи , които да съчетават в себе си едновременно удобство, комфорт, стил и малко провокативност.  Да се комбинират лесно и да  бъдат подходящи, както за офис,така и за парти след това, като добавим например интересно бижу или обувки на висок ток.

Разкажете ни как протича един Ваш ден.

Започваме с кафе и музика, и така целият ден. Творим ,обсъждаме, изпробваме.
Общуваме с клиенти и им помагаме да направят правилния избор относно модел и размер. Понякога решаваме проблеми, свързани с  доставчици и институции .

А как започна всичко?

Истината е, че стоях пред пълен гардероб  и не знаех какво да облека. Тогава реших, че искам да правя дрехи. Започна като мечта, а с любов, вяра и много работа създадохме NIXA .

nixa

С какъв проект сте се захванали сега? Разкажете ни?

В момента подготвяме пролетно – лятната си колекция, а новият проект ,по който работим, е детска колекия.

Събуждате се и… задължително първо е кафето.

Заспивате с…

С чаша вино.

Какво е вашето вдъхновение / мотивация?

Вдъхновението си черпим от нас самите . Екипът ни е само от жени, като всяка е много различна . Ние самите знаем колко е неприятно да те стяга панталона, роклята ти да пада цяла вечер или презрамките да се впиват . Стараем се да избегнем всички тези неща , които дразнят нас самите в една дреха, за да  се чувстват дамите красиви и женствени, но едноврвменно с това удобно и комфортно.

Споделете снимка от вашия дрешник.

my wardrobe

 

Eco Friendly – подкрепяте ли тази кауза?

Подкрепяме я, самите ние се стремим да създаваме дрехи с дълъг живот, а не да сме част от бързооборотната модна индустрия.

Какво мислите за инициативата ни „Empty Your Wardrobe”?

Страшно много ни харесва идеята, смятаме, че каузата също е Eco friendly- така дрехите имат по – дълъг живот, вместо да бъдат изхвърлени. С нетърпение очакваме следващото Ви събитие.

Contacts:

Facebook: NIXA 

E-mail: http://www.nixaclothing.com/

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment