ЕКИП – EMPTY YOUR WARDROBE

 

Empty Your Wardrobe Team: РАДИ

Как се казваш ? Представи се… 

Здравейте, Казвам се Радина, на 24 години, от град София.

С какво се занимаваш ?

Занимавам се с много неща…Ежедневието ми е свързано с комуникация с много и различни хора, които понякога ме зареждат с много положителна енергия, а понякога пък точно обратно – риск на професията.

 

През свободното време се опитвам да избягам от бетонни град  и забързаното ежедневие. Харесва ми да съм сред природата, най-често в планината, обичам да пътувам. Някоя нова и интересна книга никога не я подминавам, а близките ми приятели ме зареждат супер много.

Каква е ролята ти в екипа на Empty Your Wardrobe и как се случи всичко ?

Случи се спонтанно, моя приятелка ми разказа за събитието и цялостната идея, а на мен супер много ми хареса! А сега участвам в него и съм щастлива от този факт. Ролята ми в събитието ще се разбере, когато го посетите.

Как откри страстта си?

Страстта ми е рисуването, идеята, че мога да пресъздам мой измислен свят, самата игра с четката и цветовете за нещо красиво, ме кара да се чувствам добре. Също така, мога да кажа, че скоковете с парашут са ми страст, карат ме са се чувствам свободна без граници и ограничения, просто летя…

За какво мечтаеш ?

Опитвам се да осъществявам мечтите си, трудно е и цената е висока.

Мечтая за много неща, но голямата ми в момента, е да посетя Тибет.

EYW: Бихме искали да си я запазим само за нас, но… все пак сме с големи сърца и ако решите да й пишете:

F: Радина Георгиева

 

Empty Your Wardrobe Team: ХРИСИ

Хриси

 

Empty Your Wardrobe Team: НАТИ

Наталия

Здравейте, казвам се Наталия и съм на 35г. Имам син на 2г.и 3 месеца :).  Реших да приключа с кариерата на мениджър и просто да бъда една щастлива жена и майка!

Участвам в събитието главно заради благотворителната част, разбира се фен съм и на идеята за размяна на дрехи!

Харесва ми да общувам с хората, обичам и работата / заниманията в екип.

Мисля, че третото събитие ще бъде наистина нещо различно и хората ще го оценят. А ние ще се постараем да е така 😉

В събитието ще се включа като моден съветник заедно с Яна и ще помагам на посетителите в откриване на “тяхната дреха”.

 

Empty Your Wardrobe Team: ВЕРА

Вера

Как се казваш? Представи се…

Аз съм Вера Георгиева и съм част от слънчевия екип на EMPTY YOUR WARDROBE.

С какво се занимаваш?

Работя в Beyond yachting на позицията чартър мениджър и отговарям за целия процес по организацията на чартърите и се грижа всичко да върви по вода. Професията ми е, както приятна, така и интересна.

Настрана от мениджмънта се занимавам с различни промоционални кампании, моделство, и отскоро участвам в организационния екип на EMPTY YOUR WARDROBE.

Каква е ролята ти в екипа на Empty Your Wardrobe и как се случи всичко?

Ох… всичко свързано с EMPTY YOUR WARDROBE  е супер приятно. Длъжността, която заемам в екипа, е ХОСТ на събитието. Имам “тежката“ задача да приветствам посетителите с усмивка, плюс да ги въвличам в целия процес на самото събитие – какъв е регламента на протичане, каква инициатива подкрепяме, както и въпроси от отсрещната страна. Интересното на третото събитие ще бъдат работилничките, които ще имаме, представящи различни творци, както и търга на известни личности и други малки изненадки. Всяка информация относно съответните дейности, ще бъдат оповестявани на страницата на EMPTY YOUR WARDROBE, както и на стената на ивента.

Вера

Връзката ни с EMPTY YOUR WARDROBE беше съвсем спонтанна и инициирана от моя страна. Заявих, че ще присъствам на първото събитие, но на датата на провеждане, бях извън София. Хвана ме много яд… дотам, че да пиша на организаторките, ако имат нужда, било то от физическа или идейна – съм насреща! Приветстваха ме много топло и дружелюбно, въвлякоха ме веднага в целия организационен процес, и тъй като наближаваше второто издание от събития, решихме единодушно да бъде лице на събитието и да посрещам гостите. Оттогава съм с титлата – ХОСТ на събитието! Останах силно впечатлена от ентусиазма и заряда на главните инициатори на идеята, те са млади момичета, пълни с идеи, как да не желаеш да работиш с такъв екип.

Как откри страстта си?

Като повечето девойки и аз от малка се увличах по модата, от фешън списанията, ревюта и витрини. Като малка често претворявах мои стари дрехи в нови изпълнения, правех си модели, които шиех на ръка или давах на шивачка. Пазех всяко камъче, парче плат, копче, тъй като в последствие можеше да се роди идея и тези материали да влязат в употреба. До ден днешен пазя някои от творенията, за да могат отново да ме вдъхновят.

Подкрепям идеята за рециклиране на дрехите, предвид голямото им производство, затова, че трябва да сме повече Еко!

За какво мечтаеш?

Мечтите са надежда! Човек винаги има за какво да помечтае, да пожелае… Не си поставям бариери и мечтая винаги за неща, които мога да постигна или притежавам – реалист съм! В близко бъдеще искам да попътувам повече, да посетя по-големите забележителности в Европейските ни съседки, имам изготвен списък.:) Пътуването е храна за душата, да се докоснеш до живота на другите нации, да се откъснеш от родната реалност.

Очаквайте снимки…

 

Empty Your Wardrobe Team: ЯНА

ЯНА

Как се казваш ? Представи се… 

Казвам се Яна и работя , като visual merchandiser във водещ моден бранд .

С какво се занимаваш ?

Работата ми е да направя среда , която да изглежда естетически добре и в същото време да е достатъчно комерсиална , за да продава . Това е свързано с много креативност , професионализъм и усет към модата.

Аз съм човек на изкуството , занимавам се с мода и рисуване от както се помня . Завършила съм моден дизайн и когато става въпрос за съчетаване на дрехи и превръщането им в перфектният аутфит, винаги съм насреща . Мога с часове да се занимавам с това , без да ми омръзне – от създаването на общата визия – до изпипването на най-малките детайли .

Яна

Каква е ролята ти в екипа на Empty Your Wardrobe и как се случи всичко ?

Станах част от този екип , благодарение на Петето , която има невероятната способност да открива и провокира положителните страни на хората , както направи и с мен. И така аз станах модният съветник (FASHION ADVISOR) на EYW. Самата идея , която Петя , Дени и Светлето са превърнали в реално събитие , на пръв поглед изглежда толкова лесна , а реално е свързана с адски много усилия, организационни умения ,време и най- вече желание ! Фактът , че аз съм част от това ,ме кара да се чувствам щастлива, мотивира ме и ме инспирира още повече да съм в крак с модните тенденции . Интересно е да видиш как хората оценяват и се радват на неща, които на теб отдавна вече са ти омръзнали . А когато е в името на благотворителна цел , тогава нещата придобиват много по-стойностен смисъл, защото това не е просто размяна на дрехи…

Как откри страстта си ?

Моята страст е да пътувам ! Мечтая да обиколя света ,създаването на нови запознанства и откриването на различни култури и хора ме кара да се чувствам пълноценна и ме зарежда адски много !

Водя активен начин на живот и не обичам да стоя на едно място, напоследък опитвам различни неща – йога , латино танци, кросфит тренировки – напълно противоположни дейности, но какво по-хубаво от разнообразието

Яна

 

За какво мечтаеш ?

Сутрин да се събудя с позитивни мисли и, когато изляза навън, да виждам повече усмихнати и истински хора !
Чаша вино , интересно четиво, хубава музика, приятна компания, време за мен… Малките неща от живота обикновено са най-сладките.

Яна

Имам една любима мисъл на Махатма Ганди – “Човекът е продукт на собствените си мисли – получава това , за което мисли .”  Мечтите ни са плод на на нашето собствено въображение и нашия собствен ум , затова всичко зависи от нас .

Смятам , че мечтите са свързани с изпълняването на нашите цели. Като всеки амбициозен млад човек аз се стремя към професионално развитие и израстване, което всички знаем, че се постига с много труд и постоянство . Но, когато харесваш това, с което се занимаваш, винаги предизвикателствата, които ти предоставя животът, си заслужават.

Нашите момичета Ви харесаха ? Споделете тази статия и ни следвайте във фейсбук за още интересни новини около тях.

 

No Comments Yet.

Leave a comment